Najnovije

JOVANOVIĆ: Ići ću u Srebrenicu, ako ne ode Ana Brnabić! Sramota je da niko ne ode

Predsednik LDP-a Čedomir Jovanović izjavio je da će ići u Potočare na komemorativni skup srebreničkim žrtavama, jer bi bilo sramota da niko iz Srbije ne ode. Pozdravlja predlog da se osnuje ministarstvo za zaštitu životne sredine.

Čeda Jovanović (Foto: Jutjub)

"Ako nema nikoga iz Srbije, a oni zovu mene, onda ću ja otići i reći da predstavljam one koji se ne slažu sa tim ludilom koje nas truje 22 godine", rekao je Jovanović.
Kaže da u Potočare treba da ode Ana Brnabić (buduća premijerka) i dodao da će ona biti njegov predstavnik ukoliko ode.
Podsetio je da nije išao kada je na komemorativnom skupu bio Aleksandar Vučić, jer je smatrao da je to dovoljno.
"Neka ode ona. Ako ode Ana Brnabić, ona će biti moj predstavnik tamo. Nisam išao kad je išao (Aleksandar) Vučić, smatrao sam da je to dovoljno", rekao je Jovanović.
Izrazio je nadu da će jednog dana 11. jula moći da bude na nekom drugom mestu i da slavi život, a ne da se stidi.
Jovanović je rekao da će na komemorativni skup povesti i bivšeg Zaštitnika građana i aktuelnog predsednika Pokreta slobodnih građana Sašu Jankovića, "ako ima problem sa pozivom".
Kaže da je strašno što je "neko" ko je deset godina bio zaštitnik građana dozvolio sebi da kaže da je Ana Brnabić kandidat za predsednika vlade, zbog toga što se Aleksandar Vučić tako dodvorava zapadu.
"Šta - na Zapadu su homoseksualci, a na istoku su frajeri ko Putin ? Imam tri ćerke, sramota me je zbog toga što to moram da slušam u 2017. godini u svojoj zemlji", rekao je Jovanović.
Jovanović je rekao da neće "saplitati" Brnabićevu tamo gde misli da je u pravu, a tamo gde misli da greši, tada ga, kako kaže, neće interesovati koga drži za ruku.

Za osnivanje ministarstva za životnu sredinu

Predsednik LDP-a pozdravlja predlog da se osnuje ministarstvo za zaštitu životne sredine, jer građani, kako kaže, žive u tempiranoj ekološkoj bombi.
Jovanović je novinarima u parlamentu rekao da Srbija ima 250 crnih ekoloških tačaka i da nijedna nema veze sa globalnim zagrevanjem, ocenjujući da je to posledica nedostatka novca i nemara.
Navodeći da je dobro što će ponovo biti osnovano ministarstvo za zaštitu životne sredine, Jovanović je kazao da u prvom planu to treba da bude pitanje kvaliteta života građana, a ne da to bude ministarstvo za "međusobno potkusurivanje unutar vladajuće koalicije".
"To ministarstvo je neophodno Srbiji i dobro je što se ono vraća", rekao je Jovanović.
Pročitati OVDE zašto, iako postoji plakat naprednjaci iz Vranja demantuju da su organizovano išli na Prajd u Beograd?
Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Mentalitet sačekuša i podvala ne može biti metod rada parlamenta u 21. veku.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA