Najnovije

Legendarna Nokia 3310 sve je mogla da preživi, ali ovaj test je pomerio sve granice (VIDEO)

Ne toliko davno, legendarna Nokia 3310 bila je pravi hit među korisnicima. Starije generacije je pamte ne samo po tome što je bila veoma funkcionalna, već je nosila i titulu ubedljivo najizdržljivijeg telefona. Zbog toga nije postojao korisnik koji nije bio apsolutno zaljubljen u ovaj mobilni telefon.

Nokia 3310 (Foto: Jutjub)

Danas, više od 15 godina kasnije, Britanci su odlučili da je ponovo testiraju, ne bi li otkrili gde su granice ovog fantastičnog telefona. Test je počeo jednostavnim bacanjem telefona iz džepa i sa visine ramena. Stara Nokia 3310 je ova dva test preživela kao od šale. Potom je usledilo bacanje sa prvog sprata zgrade na beton. Iako zvuči kao nešto što nijedan telefon ne bi preživeo, Nokia 3310 je i to uspela da preživi sa par ogrebotina.
Međutim, najneverovatnija scena u snimku koju ćete videti u nastavku je ona u kojoj je telefon bačen sa četvrtog sprata zgrade. Naravno, Nokia 3310 se raspala tom prilikom, ali je nakon što je ponovo sastavljena funkcionisala najnormalnije i jedino je imala oštećen ekran.
Na kraju snimka došao je na red i najbrutalniji test koji legendarna Nokia nije preživela. Koji test je u pitanju, pogledajte u nastavku.
Kako da provalite šifru svakog zaključanog WIFI-a pogledajte OVDE.
Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Nova Nokia 3310: Pogodak ili promašaj?
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA