Najnovije

VULIN "OPLEO" PO HRVATIMA: Pogledajte šta im je poručio!

Hrvatska je još jednom pokazala da nema ni snage, ni želje da se suprotstavi narastajućem ustaštvu, izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin.

Aleksandar Vulin (Foto: Jutjub)

"Nigde na svetu ne bi bilo potrebno objašnjavati da nacistički pozdrav ne sme da se ističe na groblju nacističkih žrtava, nigde osim u Hrvatskoj", ističe se u Vulinovoj pisanoj izjavi.
On je dodao da, kada Evropska unija bude dozvolila da se u Mauthauzenu istakne tabla sa natpisom "Zig Hajl", neka tada dopusti da i ustaše imaju svoj pozdrav nad Jasenovačkim stratistem. 
"Ali ako EU ne dozvoljava da se u Buhenvaldu, Aušvicu i Mauthauzenu pozdravlja sa 'Zig Hajl', zašto onda dopusta da se poklana srpska deca ubijaju još jednom u zemlji članici EU", dodao je Vulin. 
On je upitao u čemu je razlika između 'Zig Hajl' i 'Za dom spremni', u čemu je razlika između Aušvica i Jasenovca, i dodao da na to pitanje Srbima i svim antifastima EU duguje odgovor. 
"Odbijanjem da ukloni ustaške simbole Hrvatska je svoj odgovor već dala", konstatovao je Vulin. Pogledajte OVDE šta je Ivanić rekao o referendumu. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Ovako je Vulin obišao fabriku namenske industrije:
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA