Najnovije

UŽAS! OVO JE SKANDALOZNO! Pogledajte šta su mlađi osnovci crtali u dvorištu osnovne škole! (FOTO)

I dok pojedini osuđuju roditelje za nemar, neki korisnici ove duštvene mreže navode da su otrovnom delovanju medija deca posebno izložena.

Devojčica u školi (Foto: Jutjub)

Od svih nas očekuje se da još od malih nogu naučimo određena pravila ponašanja i “budemo lepo vaspitani”, ali čini se da ne umeju svi da se snađu na tom planu. Da li zbog neiskustva, neznanja ili pak previše obaveza, dešava se da roditelji i uz puno truda, potpuno zakažu na tom polju.

Na Fejsbuk stranici “Podgorički vremeplov” povela se diskusija upravo o vaspitanju koje dolazi iz kuće, a povod su bili neprimereni grafiti koje su, kako se navodi na stranici, deca mlađih razreda osnovne škole crtala u dvorištu zgrade u kojoj žive i to naočigled svojih roditelja. I dok pojedini osuđuju roditelje za nemar, neki korisnici ove duštvene mreže navode da su otrovnom delovanju medija deca posebno izložena.

– Ovo je samo pokazatelj kućnog vaspitanja i nemarnosti roditelja. DŽaba brate mili sva udobnost kad nemaju najvažnije što jedno dete treba da ima – napisao je jedan od korisnika.

Među komentarima se našla i konstatacija da nemoralno ponašanje postaje model na kojem deca izgrađuju svoj budući vrednosni stav.

– Da ima roditelja bilo bi i vaspitanja. Čast izuzecima. Ne vadite se na pubertet. I mi smo nekada bili tinejdžeri, pa smo imali osnovnu kulturu. Sve ide od kuće, deca nisu kriva. Kada su im uzor svakakvi. Nažalost. Možete li zamisliti ovu decu kakvi su u kući, sa svojim roditeljima, u školi ili u društvu? – zaključila je jedna od korisnica Fejsbuka.

 


Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Pogledajte neke od najjezivijih dečijih crteža

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA