Najnovije

Ivan Bekjarev o situaciji u medijima!

Tokom protekle nedelje održana je promocija romana "Smrt u belom mantilu", autorke Marije Gojković u biblioteci Milutin Bojić. Nakon promocije tradicionalno je održana i čajanka, kojoj su prisustvovali autroka romana, legendarni glumac Ivan Bekjarev, novinar, producent i idejni tvorac festivala igranih serija FEDIS, Nenad Milenković, kao i urednik portala Pravda, Igoru Marinković. Tema je bila situacija u medijima, a domaćin i voditelj programa bio je Karlo Astrahan.

Foto:Fejsbuk

Kao i svaki put do sada Karlo Astrahan se potrudio da publici u biblioteci Milutin Bojić priredi neponovljiv ugođaj.

Karlo je najpre predstavio autoku romana “Smrt u belom mantilu”, Mariju Gojković koja je govorila o svom novom romanu i otkrila da je pisala o svim tajnama koje se kriju ispod belih mantila. 

Iako svi mislimo da znamo mnogo o tome, zapravo i ne možemo da naslutimo šta se događa iza kulisa, te je autrka otkirla mnoge situacije o kojima je pisala u romanu, a koje su šokirale publiku.

Nakon promocije na tribini o medijima, autorki su se pridružili Ivan Bekjarev, Nenad Milenković i Igor Marinković.

Karlo Astrahan je svojim pitanjima izvukao najzanimljivije informacije iz oblasti medija, te je publika netremice pratila tribinu, a povremeno i sama učestvovala u diskusiji.

Legendarni Ivan Bekjarev, pričao je o svojim počecima, ali i tome zašto ga danas nema u serijama. On je ukazao na probleme koji postoje, da trenutno vlada kriza scenarija, ali i naglasio da imamo mnogo talentovanih glumaca. 

Posebno je izneo pohvale na Bjelogrlićev račun.

Nenad Milenković govorio je o tome koliko je teško bilo pokrenuti festival igranih serija FEDIS, koji je iz godine u godinu sve uspešniji.

Igor Marinković pričao je o problemima u novinarstvu, kao i plasiranju lažnih vesti, što je česta pojava.

Marija Gojković govorila je sa svog aspekta i složila se sa sagovrnicima da danas nažalost nije dovoljan samo talenat da bi se uspelo, ali da nikada ne treba odustajati od svojih snova.

Publika je bila više nego oduševljena ovom čajankom, a posebno gostima koji su otvoreno razgovarali o svemu. 

Izvor:Pravda

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA