Najnovije

TEORISTIMA U DUMI IZDAT KRAJNJI ULTIMATUM: Prihvatite ponudu Rusa ili sledi opšti udar (MAPA)

Sirijska arapska armija izdala je ultimatum teroristima teroristima DŽaiš Al Islama u Istočnoj Guti da prihvate ponudu Ruskog centra za pomirenje.

Ilustracija (Foto: Pravda)

Teroristima je poslata poruka da prihvate ponuđeni dogovor o evakuaciji u Idlib ili da se spreme za napad koji će biti izveden svim snagama koje su raspoređene u Istočnoj Guti. Ultimatum je izdat nakon što su teroristi DŽaiš Al Islama saopštili da ne postoji dogovor sa Rusima.

Glavni razlozi što SAA do sada već nije napala Dumu jeste veliki broj zarobljenika koji drže teroristi u tom gradu.  Podsećamo da teroristi iz Dume traže evakuaciju u Daru ili istočni Kalamun. Oni odbijaju evakuaciju u Idlib jer su u sukobu sa tamošnjim terorističkim grupama i strahuju da bi mogli biti ubijeni ili zatvoreni kada stignu na sever Sirije. Kurdi su predali Rusima i Sirijcima poslednji grad koji su držali severno od Alepa, a više o tome pogledajte OVDE
Nabavite knjigu ruskih geopolitičara Dugina i Savina o tome kako Amerika ratuje protiv čitavog sveta metodama mrežnog rata Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Huti lansiraju projektil na Saudijsku Arabiju.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA