Najnovije

SKUP PODRŠKE SIRIJI U NEDELJU U PODNE U BEOGRADU: Ispred sirijske ambasade Srbija sutra daje podršku Asadu!

Srpski sabor Zavetnici poziva na skup podrške sirijskom narodu i državnom rukovodstvu predvođenim predsednikom Bašarom el Asadom povodom nelegalnog bombardovanja ove zemlje od strane SAD, Velike Britanije i Francuske.

Skup podrške Asadu koji su organizovali Zavetnici 2013. godine (Foto: Zavetnici)

„U znak solidarnosti sa narodom Sirije, pozivamo građane da se u nedelju, 15. aprila u 12 časova okupimo ispred ambasade Sirije u Beogradu, u ulici Aleksandra Stamboliskog 13.“, saopštili su Zavetnici.

„Na isti način, 1999. godine, uz prethodnu medijsku satanizaciju i bez odobrenja SB UN bombardovana je SR Jugoslavija. U toj agresiji stradali su naši građani, rušene su naše škole, bolnice, porodilišta, mostovi i putevi… Rušen je suverenitet naše zemlje i sloboda našeg naroda, a Srbi su bili meta brutalne propagande. Sirija je danas nova pozornica za staru predstavu.
Zbog toga građani Srbije danas najbolje znaju sa kakvim se nedaćama suočava sirijski narod koji već godinama brani svoju samostalnost i državnost.
Uz Siriju je danas savesni deo čovečanstva koji želi mir i stabilnost u svetu, poštovanje međunarodnog prava i zaustavljanje agresije i stradanja. Pošaljimo poruku narodu Sirije da su građani Srbije uz njih i sa njima!“, oglasili su se Zavetnici na svom sajtu pozivajući na okupljanje.
Prvi snimak sirijskog predsednika Bašara el Asada nakon napada amerike i njenih saveznika na Damask pogledajte OVDE.
Izvor: Zavetnici

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

"Skaj njuz" isključio iz programa uživo britanskog generala koji sumnja u hemijski napad u Dumi
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA