Najnovije

PROVOKACIJA?! CRNI ČOVEČE DA LI JE REALNO DA SI OVO URADIO? Gagija Đoganija optužuju da je pokazao isti simbol kao Šaćiri

Koliko Zadruga traje i posle Zadruge dokazuje to što fanovi njenih učesnika i dalje pomno prate svaki korak ne samo učesnika, već i članova njihovih porodica.

Gagi Đogani (Foto: Instagram)

Naime, internetom kruži skrinšot jednog lajva oca zadrugarke Lune Đogan i pevača grupe Fanki DŽi, Gagija Đoganija, na kome izgleda kao da denser rukama pokazuje dvoglavog orla, simbol koji koriste pobornici ideje o Velikoj Albaniji, a kojeg su reprezentativci Švajcarske, albanskog porekla, Šaćiri i DŽaka, pokazali na utakmici koju su igrali protiv Srbije u dresu pomenutog tima.

Korisnici društvenih mreža osuli su paljbu po Gagiju prepoznavši ovo kao provokaciju. Reč je bila o lajvu u kojem je Gagi demonstrirao svoje plesne korake, a mnogi su pomislili da nije slučajno što je Gagi postavio ruke baš u ovaj položaj. Veoma je moguće da je igrao i da je i trenutku slučajno imao takvu gestikulaciju rukama, no mnogi korisnici interneta su ga odmah napali optužbama i uvredama.

Pošto je u pitanju samo jedna slika, naravno, ne možemo da sudimo, i to ostaje na svakom gledaocu ponaosob. Ono što je nesumnjivo jeste da je Gagi u potpuno pogrešnom trenutku odlučio da pokaže ovaj plesni korak, bez obzira na to da li je reč o namernoj provokaciji ili slučajnosti.

Procurio najperverzniji snimak iz "Zadruge", Luna se žvalavila sa njih dvoje. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Espreso

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Intervju Gagi Đogani i Dušan Radanović 

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA