Najnovije

RUSI CILJAJU IDLIB: Dok pristižu brodovi sa opremom i mostovima iz Deir ez Zora i Gute, uveliko se oštre za napad! (VIDEO)

Sirijska vojska nastavlja da mobiliše svoje snage, raspoređujući veliki broj pešadije, tenkova kao i impozantnu količinu vojne opreme, uključujući i montažne mostove na frontu provincije Idlib.

Mobilni most korišćen u Deir Ez Zoru (Foto: Jutjub)

Tokom proteklih dana, nekoliko ruskih teretnih brodova sa opremom za naoružanje, municiju i inženjering stiglo je do sirijskih luka, uključujući i mobilne mostove, koji su ranije korišćeni u Deir Er Zoru i nedavno u istočnoj Guti.

Video je objavljen na socijalnim medijima, prikazuje transfer kamiona za municiju, tenkova i mobilnih mostova u Hamu i južni deo Idliba.

Vojni izvori potvrdili su Muraselonu da je sledeća faza vojnih operacija usmerena na uspostavljanje kontrole nad čitavom područjem severne Hame i severozapadnog dela Latakije do Idliba u zavisnosti od situacije u jugozapadnom delu Alepa.

Tokom protekle dve nedelje na sirijsku obalu stiglo je više od 13 ruskih teretnih brodova, brodova i ratnih brodova. Ruski brodovi će "pogurati" napredak vojnih jedinica lansiranjem kalibarskih raketa u štabove militantnih snaga, položaje u provinciji Idlib.

Pročitajte OVDE gde to očajni teroristi na motorima pokušavaju da probiju obruč SAA.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Pogledajte današnji izveštaj sa sirijskog ratišta.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA