Najnovije

SVE JE SPREMNO! OKUPLJAJU SE BRAĆA PO VERI I ORUŽJU! Srbi, Rusi i Belorusi kreću u napad! Počinje kolosalna akcija! (VIDEO)

U prvoj polovini ove godine održaće se međunarodna vežba "Slovensko bratstvo", u kojoj učestvuju padobranci iz Rusije, Belorusije i Srbije, saopštilo je Ministarstvo odbrane Ruske Federacije.

Ruska vojska (Foto: Jutjub)

Na sastanku u Republici Srbiji, predstavnici ministarstava odbrane Ruske Federacije, Republike Belorusije i Republike Srbije održaće prve razgovore o aktivnostima i realizaciji zajedničke taktičke vežbe "Slovensko bratstvo 2019." planirane za prvu polovinu ove godine, navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane Rusije, prenosi TASS.

U toku su dogovori Beograda, Moskve i Minska, a svi detalji bi trebalo da budu utanačeni do 25. januara. Tokom razgovora dogovoriće se datumi, tema manevara, kao i pitanje obuke jedinica za zajedničko rešavanje kontraterorističkih zadataka. Na narednom sastanku odobriće se plan i sastav koji će biti uključen u vežbe.

Vežbe "Slovesnko bratstvo" održavaju se svake godine u različitim delovima triju zemalja. U junu 2018. godine vežba je održana u Rusiji u blizini Novorosijska. 

Zastrašujuće brojke! Pogledajte OVDE koliki je broj poginulih na obe strane u Donbasu.

Izvor: vostok.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Deo vojnih akcija u okviru velikih vežbi “Slovensko bratstvo”

 

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA