Najnovije

HADŽIĆEVE KOMŠIJE: Gorana vratili da umre!

Žitelji novosadske Ulice Aranji Janoša, u kojoj se nalazi porodična kuća bivšeg predsednika RSK Gorana Hadžića, ogorčeni su činjenicom da je on u Srbiju, posle četiri godine provedene u haškom pritvoru, došao smrtno bolestan.
Goran Hadžić (Foto: Jutjub)

Goran Hadžić (Foto: Jutjub)

Hadžićeve komšije nadaju se, ipak, da će nekadašnji lider krajiških Srba smoći snage da se oporavi, izleči od raka i tako izbegne sudbinu brojnih sunarodnika iz Sheveningena. - Svi relativno mladi Srbi su oboleli od raka ili umrli u Hagu. Kako to da niko drugi nije oboleo, nego samo naši?! I Gorana su vratili da ovde umre - ogročeno priča Hadžićev komšija Milan V., dok njegov prijatelj Stanko, zagledan u Hadžićev dom, dodaje da iz Haga vraćaju "samo polumrtve i mrtve Srbe": - Goran nije bio nikakav krvnik da ga i bolesnog mrcvare. Svima kažemo da je naš komšija dobar čovek, a ne zločinac! S obzirom na to da je haški sud naložio Hadžiću da ne napušta Novi Sad i okolinu, dalje lečenje će najverovatnije biti nastavljeno na Institutu za onkologiju u Sremskoj Kamenici.
Pročitajte još:RUDARI NAPALI CIPRASA: Demonstrirali na ulicama Atine jer se plaše da će ostati bez posla!Ukrajinskog novinara Buzina ubili proruski stavovi
Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA