Najnovije

Dešifrovana Agenda 2030. Ujedinjenih nacija: Evo kako će se uspostaviti globalna moć vladara sveta i šta će se desiti sa čovečanstvom

Ovaj dokument opisuje ništa manje do preuzimanja vlasti svih nacija širom planete od strane globalne vlade.

Ilustracija (Foto: flickr/ Ralph Buckley)

Piše: Majk Adams za za naturalnews. com

“Ciljevi” ovog dokumenta nisu ništa više do šifrovanih reči za agendu korporativne vlade koja će zarobiti čovečanstvo u razorni ciklus siromaštva, istovremeno obogaćujući najmoćnije svetske globalističke korporacije poput Monsanta i DuPont-a.

U nastavku sledi 17 tačaka Agende 2030. godine, tako da čitaoci mogu da shvate na šta se ovaj dokument u stvari poziva. 

Primetićete da nigde u ovom dokumentu nije navedeno da je „postizanje ljudskih sloboda“ jedan od njenih ciljeva. Niti se objašnjava kako se ovi ciljevi mogu postići. Kao što ćete videti, svaka tačka ovog dnevnog reda UN-a trebalo bi da se postigne centralizovanom vladinom kontrolom i totalitarnim mandatima nalik komunizmu.

Prevod UN-ovog nacrta Agende 2030 za globalističku vladu (kontrolisan korporativnim interesima):

Cilj 1) Zaustaviti siromaštvo svuda i u svim njegovim oblicima

Prevod: Prebacite sve na socijanlu pomoć vlade, vaučere za hranu, stambene subvencije i dodatke koje će ih učiniti poslušnim robovima globalne vlade.

Nikada ne dopustite ljudima da napreduju ne bi li pomogli sebi. Umesto toga, promovišite masovnu viktimizaciju i poslušnost vladi koja obezbeđuje mesečni “dodatak” za osnovne potrepštine kao što su hrana i lekovi. Označiti to kao „kraj siromaštva“.

Cilj 2) Iskoreniti glad, obezbediti hranu svima i poboljšati je i promovisati održivu poljoprivredu

Prevod: Preplavite čitavu planetu GMO i Monsantovim patentiranim semenima uz istovremeno povećanje upotrebe smrtonosnih herbicida lažno tvrdeći da donose „povećan prinos“ hrane.

Stvaranje genetski modifikovanih biljaka koje će pojačati specifične vitamisnke hemikalije, bez svesti o dugoročnim posledicama genetskog zagađenja ili unakrsnim genetskim eksperimentima sprovođenim u krhkom ekosistemu.

Cilj 3) Osigurati zdrav život i promovisati blagostanje za sve starosne grupe

Prevod: Primorajte  roditelje da vakcinišu svoju decu  i zapretite hapšenjem i zatvorom ukoliko odbiju da sarađuju. Progurajte upotrebu jakih lekova za decu i tinejdžere tokom izvođenja “skrining” programa. Nazovite programe masovne upotrebe lekova prevencijom i tvrdite da poboljšavaju zdravlje građana.

Cilj 4) Osigurati inkluzivno i jednako kvalitetno obrazovanje i promovisati mogućnosti doživotnog učenja za sve

Prevod: Promovišite lažnu istoriju i urušite obrazovanje obrazovnim standardima koji proizvode poslušne radnike, a ne nezavisne mislioce. Nikada ne dozvolite ljudima da nauče istinsku istoriju, ili će možda shvatiti da ne žele da je ponove.

Cilj 5) Postizanje rodne ravnopravnosti i osnaživanje svih žena i devojaka

Prevod: Kriminalizovati hrišćanstvo, marginalizovati heteroseksualnost, demonizovati muškarce i svuda promovisati LGBT agendu.

Pravi cilj nikada nije “jednakost”, već marginalizacija i sramota svakoga ko ispoljava bilo kakve muževne karakteristike.

Krajnji cilj je feminizovati društvo, stvarajući široko prihvatanje “nežne poslušnosti”, zajedno sa samoispuštajućim idejama o javnoj svojini i “deljenju” svega. Budući da samo muška energija ima snage da se podigne protiv ugnjetavanja i borbe za ljudska prava, njeno suzbijanje je ključno za držanje stanovništva u stanju večne poslušnosti.

Cilj 6) Obezbediti dostupnost i održivo upravljanje vodom 

Prevod: Dozvolite moćnim korporacijama da preuzmu kontrolu nad svetskim vodosnabdevanjem i naplaćuju monopolne cene kako bi „izgradile novu infrastrukturu za isporuku vode“ koja „obezbeđuje raspoloživost“.

Cilj 7) Osigurati pristup pouzdanoj, održivoj i modernoj energiji za sve

Prevod: Kažnjavajte ugalj, gas i naftu dok promovišete, osuđene na neuspeh, “zelene” subvencije za mrtvačke startapove na čelu sa prijateljima  koji svi bankrotiraju za pet ili manje godina. Zeleni startapovi omogućavaju impresivne govore i medijske izveštaje, ali zbog toga što ove kompanije vode korumpirani idioti, a ne sposobni preduzetnici, uvek propadaju. 

Cilj 8) Promovisati održiv ekonomski rast, puno i produktivno zapošljavanje i pristojan rad za sve

Prevod: Regulišite mala preduzeća izvan postojanja minimalnih zarada koje nalažu vlade i koji bankrotiraju čitave sektore privrede.

Prisilite poslodavce na ispunjavanje kvota zapošljavanja LGBT radnika uz  utvrđivanje plata pod centralno planiranom ekonomijom rada koju diktira vlada. Uništiti ekonomiju slobodnog tržišta i uskratiti dozvole i licence za one kompanije koje se ne pokore vladinim diktatima.

Cilj 9) Izgraditi otpornu infrastrukturu, promovisati inkluzivnu i održivu industrijalizaciju i podstaći inovacije

Prevod: Uvucite nacije u ekstremni dug prema Svetskoj banci, trošeći dužnički novac za angažovanje korumpirane američke korporacije za izgradnju velikih infrastrukturnih projekata koji zarobljavaju zemlje u razvoju u beskrajnoj spirali duga. 

Cilj 10) Smanjiti nejednakost unutar i među državama

Prevod: Kažnjavajte bogate, preduzetnike i inovatore, oduzimajući gotovo sve dobitke onima koji odluče da rade i usavršavaju se. Redistribuirajte oduzeto bogatstvo masi neradnih ljudskih parazita koji hrane produktivnu ekonomiju, a pritom ništa ne doprinose … sve dok govore o “jednakosti!”

Cilj 11) Učiniti gradove i ljudska naselja inkluzivnim, sigurnim, otpornim i održivim

Prevod: Zabranite celokupno vlasništvo oružja od strane građana, koncentrišući oružje u ruke poslušnih vladinih izvršilaca koji vladaju nad nenaoružanom, porobljenom klasom osiromašenih radnika.

Kriminalizovati život u većini ruralnih područja tako što će uspostaviti “zaštićena područja” u stilu igre gladi za koja vlada tvrdi da su vlasništvo “naroda”, iako tamo nije dozvoljeno da žive. Naterajte sve ljude u gradove u kojima su pod stalnim nadzorom,  podvrgnuti manipulacijom od strane vlade.

Cilj 12) Osigurati održive obrasce potrošnje i proizvodnje

Prevod: Počnite da naplaćujute kaznene takse na potrošnju fosilnih goriva i električne energije, prisiljavajući ljude da žive u uslovima pogoršanog životnog standarda koji sve više podsećaju na uslove trećeg sveta. Koristite kampanje društvenog uticaja na TV-u, filmovima i društvenim medijima da biste sramotili ljude koji koriste benzin, vodu ili struju.

Cilj 13) Preduzeti hitne mere za borbu protiv klimatskih promena i njenih uticaja

Prevod: Odredite kvote potrošnje energije za svako ljudsko biće i počnite da kažnjavate ili čak kriminalizujete „životne odluke“ koje prevazilaze ograničenja potrošnje energije koje su postavile vlade.

Sprovedite  totalni nadzor pojedinaca u cilju praćenja i izračunavanja njihove potrošnje energije. Kaznite vlasništvo nad privatnim vozilima i prisilite masu na javni prevoz, gde kamere za prepoznavanje lica mogu da prate i snime kretanje svake osobe u društvu.

Cilj 14) Očuvanje i održivo korišćenje okeana, mora i morskih resursa za održivi razvoj

Prevod: Zabranite većinu okeanskog ribolova, dovodeći do nestašice hrane i prouzrokujući beznačajnu inflaciju cena hrane, koja još više ljudi dovodi u ekonomski očaj.

Kriminalizovati rad privatnih ribolovnih plovila i sve ribolovne aktivnosti okeana staviti pod kontrolu centralnog planiranja vlade. Dozvolite samo favorizujućim korporacijama da sprovode ribolovne operacije na okeanu (i donosite ovu odluku u potpunosti na osnovu toga koje korporacije daju najviše doprinosa kampanji korumpiranim zakonodavcima).

Cilj 15) Zaštita, obnova i promocija održivog korišćenja kopnenih ekosistema, održivo upravljanje šumama, borba protiv dezertifikacije, zaustavljanje i obnova degradacije zemljišta i zaustavljanje gubitka biološke raznolikosti

Prevod: Terajte ljude sa sela u gradove pod kontrolom. Kriminalizovati vlasništvo nad privatnim zemljištem, uključujući rančeve i poljoprivredne sisteme. Čvrsto kontrolišite svu poljoprivredu putem korporativne korumpirane vladine birokratije čiju politiku Monsanto gotovo u potpunosti određuje, dok USDA pečatira. Zabraniti grejanje na drva, sakupljanje kišnice i baštovanstvo kako bi se stvorila potpuna zavisnost od vlade.

Cilj 16) Promovisati mirna i inkluzivna društva za održivi razvoj, omogućiti pristup pravdi za sve i izgraditi efikasne, odgovorne i inkluzivne institucije na svim nivoima

Prevod: Davanje legalnog imuniteta ilegalnim strancima i „zaštićenim“ manjinskim grupama, koje će biti slobodne da se bave bilo kakvim ilegalnim aktivnostima – uključujući otvoreno pozivanje na masovna ubistva policajaca – jer su oni nova zaštićena klasa u društvu. „Inkluzivne institucije“ znače davanje povoljnih poreskih olakšica korporacijama koje zapošljavaju LGBT radnike ili bilo koje druge grupe koje trenutno koriste centralnim planerima u vladi.

Cilj 17) Ojačati sredstva za implementaciju i oživeti globalno partnerstvo za održivi razvoj

Prevod: Omogućavanje globalnih trgovinskih mandata koji nadmašuju nacionalne zakone, istovremeno dodeljujući neograničena ovlašćenja imperijalističkim kompanijama poput Monsanto, Dov Chemical, RJ Reinolds, Coca-Cole i Merck.

Usvojite globalne trgovinske paktove koji zaobilaze nacionalne zakonodavce i nadjačavaju zakone o intelektualnom vlasništvu, kako bi se uverili da najmoćnije svetske korporacije održavaju totalne monopole nad lekovima, semenima, hemikalijama i tehnologijom. Poništavaju nacionalne zakone i zahtevaju potpunu globalnu poslušnost trgovinskim sporazumima čiji su autori moćne korporacije i UN.

Potpuno porobljavanje planete do 2030. godine

Kao što u dokumentu UN-a piše, „Obavezujemo se da neumorno radimo na potpunom sprovođenju ove Agende do 2030.“

Ako pročitate ceo dokument brzo ćete shvatiti da će ovaj UN program biti primenjivan na sve građane sveta i pod palicom vladine prisile. Nigde u ovom dokumentu nije navedeno da će prava pojedinca biti zaštićena. Čak i takozvana „Univerzalna deklaracija o ljudskim pravima“ pojedincima uskraćuje pravo na samoodbranu, pravo na lekarski izbor i pravo roditeljske kontrole nad sopstvenom decom.

UN ne planira ništa drugo nego tiraniju globalne vlade koja porobljava čitavo čovečanstvo, dok šemu naziva „održivim razvojem“ i „ravnopravnošću“.

1984.je napokon stigla. I naravno, sve se izvodi pod lažnom etiketom „napretka“.

Rusija pravi nove rakete vazduh-vazduh za lovce pete generacije Su-57. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: webtribune.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA

ENGLISH NEWS

Urbancube