Najnovije

POVODOM VELIKOG USPEHA FILMA "FROZEN 2": Beograd dobio specijalan poklon! (VIDEO)

Povodom velikog uspeha prelepe porodične avanture "ZALEĐENO KRALJEVSTVO 2" (FROZEN 2) u petak 20. decembra u 13 časova distributer Taramount sadi jedno posebno drvo!

Insert iz crtaća (Foto: Jutjub)

Možda i najlepše stablo na svetu, kanadski javor, krasiće plato ispred UŠĆE Šoping Centra i podsećati nas na vrednosti koje neguje najnoviji animirani film iz studija Dizni: lepotu ljubavi, porodičnu toplinu i snažno prijateljstvo koje prevazilazi sve prepreke i otapa zaleđena srca.

Film "ZALEĐENO KRALJEVSTVO 2" do sada je pogledalo preko 160 000 gledalaca, i svi oduševljeno prepričavaju utiske iz bioskopa.
Zbog toga smo želeli da im se, zajedno sa saradnicima iz bioskopa Sinepleks Ušće Šoping centar zahvalimo na toplini koju su nam pružili i darujemo glavnom gradu večiti poklon.

Ukoliko želite da nam se pridružite u petak 20. decembra, da zajedno našem javoru udahnemo život i da medijski ispratite ovaj događaj, molimo vas da nam se javite odgovorom na mejl.

Zašto je Elsa rođena sa čarobnim moćima? Odgovor na to pitanje je doziva ali i preti kraljevstvu. Zajedno sa Anom, Kristofom, Olafom i Svenom upustiće se na opasno ali i izvanredno uzbudljivo putovanje. U “Zaleđenom kraljevstvu” Elsa se pribojavala da su njene moći previše jake za svet. U “Zaleđenom kraljevstvu 2” mora verovati da su dovoljne.

Ukoliko već niste, film "ZALEĐENO KRALJEVSTVO 2" možete pogledati u svom omiljenom bioskopu, u 2D ili 3D verziji, sinhronizovano ili titlovano.

Pročitajte OVDE   sve o norveškoj senzaciji koja stiže u Beograd.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA