Najnovije

ONA JE GLAVNA PROSTITUTKA NA SRPSKOJ ESTRADI!? Makroova miljenica, posebni klijenti, najveća cena! Pogotovo posle rijalitija (VIDEO)

U laptopu uhapšenog makroa je pronađen katalog devojaka, među kojima je i Sanja Stanković, a prema tabelama koje je uhapšeni vodio, istražitelji zaključili da je ona bila među najskupljim eskort-damama, saznaje Kurir iz izvora bliskog istrazi.

Zadruga (Foto: Jutjub)

Učesnica rijalitija „Zadruga“ Sanja Stanković glavna je prostitutka uhapšenog makroa Mihajla Maksimovića iz Šapca, koji se sumnjiči za trgovinu ljudima, tvrdi izvor Kurira iz istrage koji otkriva da su njene fotografije pronađene u laptopu koji je policija zaplenila u njegovom stanu prilikom hapšenja.

Rijaliti joj diže cenu

- Tokom hapšenja glavnog makroa sa estrade zaplenjena su dva laptopa i nekoliko mobilnih telefona, u kojima je pronađen katalog devojaka koje su u ponudi. U njemu je dvadesetak dama, među kojima je i Sanja. Ona je jedna od Mihajlovih miljenica, koje šalje posebnim klijentima, a cena joj je od 250 do 500 evra za sat - otkriva izvor.

Prema njegovim rečima, Mihajlo i njegov brat Dušan Milenković, koji je takođe uhapšen, posebno su brinuli o Sanji i tome da dobija najbolje i najimućnije klijente koji nemaju neobične zahteve. Slali su je i na putovanja i izlazili joj u susret kad god je njoj to trebalo.

- Boravak u rijalitiju Sanji će samo da poveća cenu jer su mušterije spremne da plate više za ženu koja je javna ličnost - dodaje sagovornik.

Pročitajte OVDE sve o vreloj akciji u Zadrugi koja je nadmašila proteklu sezonu.

Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA