Najnovije

"BANDO ČETNICI, STIŽEMO PO VAS!" Posle evropskih izbora, započelo ustaško divljanje: Pretnje Srbima i najava agresije na Srbiju! (VIDEO)

Hrvoje Zekanović, jedan od lidera Hrvatskih suverenista koji su osvojili jedan mandat na izborima za Evropski parlament, rekao je za HRT da Srbija može ući u EU tek "kad reši nerešena pitanja sa Hrvatskom!"

Ilustracija (Foto: Jutjub)

- Srbija neka uđe u EU, ali prvo mora da reši otvorena pitanja sa Hrvatskom, kao što su pitanje granica, nestalih, ratne odštete, a Srbija mora i priznati agresiju na Hrvatsku - izjavio je Zekanović.

U štabu suverenista pevaju se pesme proustaškog pevača Marka Perkovića Tompsona, između ostalog i ustaška pesma "Čavoglave", koja se Srbima obraća sa "bando četnici". 

Prema prvim preliminarnimm rezultatima, u Hrvatskoj je juče na izborima za Evropski parlament vladajuća Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) osvojila četiri, SDP tri mandata, dok su Nezavisna lista Mislava Kolakušića, Hrvatski suverenisti, Živi zid, Amsterdamska koalicija i Nezavisni za Hrvatsku osvojili po jedan mandat.

Nove izlazne ankete ipak ukazuju na to da je HDZ osvojio 5 mandata.

Birališta su zatvorena u 19 sati, a prvi preliminarni rezultati su urađeni bez glasova dijaspore, prenosi portal.

Putin i Đinđić spremali dogovor o Kosovu. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA