Najnovije

POGOĐENO PREKO 100 META: Neverovatno rusko oružje ne promašuje!

Jedinice raketno topovskog sistema Pancir-S južne vojne oblasti su uništile preko 100 ciljeva na Krimu u okviru jednog dana borbe protiv krstarećih raketa i bespilotnih letelica.

Pancir-S1 (Foto: jutjub)

Tokom vežbi, posade protivvazdušne odbrane uočile su i uništile male mete, niske brzine i niskoprotočne vazdušne mete, a takođe su sprovodile proceduru otkrivanja i udara krstarećih raketa hipotetičkog neprijatelja, navodi se u saopštenju.

Pancir-S je oružje malog dometa određeno za udaranje vazdušnih ciljeva automatskim protivavionskim topovima i projektilima sa radio-komandnim uputstvom i infracrvenim i radarskim praćenjem.

Kao svoju specifičnost, oružje kombinuje višekanalni ciljni sistem za prikupljanje i praćenje i raketno topovsko naoružanje određeno da udari u mete na nadmorskoj visini do 15 km i u rasponu od 20 km.

Za jedan dan borbe protiv krstarećih raketa i bespilotnih letelica održane su na više od 30 poligona južne vojne oblasti, u kojima je bilo više od 1.500 ljudi, oko 50 komada vojne opreme, uključujući sisteme protivvazdušne odbrane, kao i borbene brodove i aviona.

Zbog čega 2000 ruskih padobranaca sleće na Krim, saznajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA