Najnovije

SPECIJALNA TAKTIKA SE ISPLATILA! NEPRIJATELJ SLOMLJEN NA PRVOJ LINIJI FRONTA: Vojska krenula pravo na Kan Šejkun! (VIDEO)

Sirijska arapska vojska (SAA) ove je sedmice postigla veliki napredak u južnom delu pokrajine Idlib nakon što je probila militantne linije u blizini ključnog grada Kan Šejkuna.

Sirijska vojska (Foto: Jutjub)

Na licu mesta prateći dešavanja bila je Anna News Agency, koja je snimila ekskluzivne snimke vojnih operacija u Kan Šejkunu.

„Tigrove snage su se 13. avgusta suočile sa izazovom. U jednoj noći morali su da pređu polovinu rastojanja između gradova Hobejt i Kan Šejkun “, navodi Ana NJuz.

"Kada su poslednji sunčevi odsjaji izašli preko horizonta, Tigrove snage su pokrenule svoju ratnu mašinu. Ali sirijski pokreti nisu prošli nezapaženo. Odredi militanata pripremali su se da upoznaju Tigrove sa svime što su imali ”, nastavili su.

„Posebno nas je pogodio broj artiljerijskih granata koje su militanti ispalili na nas. Nakon zauzimanja strateške visine Tel Ajs-a, strateški grad Kan Šejkun je bio jasno vidljiv. Svi su očekivali da će trupe krenuti u oluju grada, ali umesto toga trupe su skrenule na sever “, dodali su.

Otkako je objavljen ovaj video snimak, sirijska arapska vojska započela je napad kako bi zarobila Kan Šejkun od militantnih snaga u južnom Idlibu.

Ubijen jedan od vođa Islamske države! Više o tome OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA