Najnovije

ATOMSKA BOMBA PUTINA!!! Bajdenov sin je zaradio ogroman novac u Ukrajini dok mu je tata bio potpredsednik SAD!

Ruski predsednik, Vladimir Putin hitno se oglasio povodom optužbi da sin Američkog kandidata za predsednika, DŽoa Bajdena ima tajne dogovore sa Rusijom.

Putin (Foto: kremlin.ru)

Putin je rekao da Hanter - Bajdenov sin, ukoliko je i imao neke poslove u Ukrajinom, to nema veze sa Rusijom. Vladimir dodaje da ne vidi ništa kriminalno u tome što je Hanter zaradio veliki novac.

- To se ne tiče nas. Tiče se Ukrajine i Amerike - kratko je rekao Putin. 

Bajdenov sin postao je jedan od članova odbora najveće kompanije za gas u Ukrajini, ubrzo nakon državnog udara u Ukrajini i dok je njegov otac bio potpredsednik Amerike, tokom 2014. godine. On je ostao u odboru dok mu mandat nije istekao, sve do 2019. godine. 

Ovo nikome nije smetalo, sve dok sadašnji predsednik Donald Tramp nije optužio svog protivkandidata, DŽoa Bajdena da njegov sin sarađuje sa Ukrajinom, pa čak i da pritiska Kijev da raspiruje sukob. 

Na finalnoj predsedničkoj debati Tramp je optužio Bajdena i celu njegovu porodicu da su na osnovu poslova u Ukrajini zaradili bogatstvo.

Putin je tada na Trampove tvrdnje, da je Bajden zaradio mnogo novca preko Rusije rekao samo da nema komentar. On je takođe dodao da nije upućen u to da Bajdenov sin ima ikakve veze sa Jelenom Baturinom, udovicom pokojnog ruskog majora. Ova udovica je jedna od najbogatijih žena u Rusiji, a pokrenula je svoj sopstveni biznis, dok je nakog toga osnovala fondaciju. 

Ona ima dosta poslovnih veza, samim tim što je milionerka, ali da ne postoje dokazi da je u kontaktu sa Hanterom Bajdenom. Putin kaže da je sa njom uvek imao striktno poslovan odnos i da se međusobno poštuju.

"Vučića je neko uplašio, što predsedniku ne sme da se desi". Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Espreso

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA