Najnovije

"POZIVAM LJUDE U BORBU PROTIV VUČIĆEVOG REŽIMA!": Mlađan Đorđević uputio proglas narodu!

Predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević uputio je danas proglas "Obznana" kojim se "pozivaju građani da se pridruže u borbi za oslobođenje Srbije od režima Aleksandra Vučića". "Pozivam građane da se okupe u narodni i nadstranački pokret koji se bori za oslobođenje od izdaje, oslobođenje od pljačke i oslobođenje od diktature", rekao je Đorđević, iznoseći sadržaj "Obznane", sa skupa na Suvoboru, kod spomenika junacima Kolubarske bitke, preneo je taj pokret.

Mlađan Đorđević. (Foto: HelmKAst)

Navodeći da se skup održava “na svetom mestu srpske slobode – na Suvoboru, na godišnjicu Kolubarske bitke”, Đorđević je poručio da pokret Oslobođenje “upravo sa ovog mesta, sa slobodnih srpskih planina, obznanjuje podizanje slobodne Srbije”.

Govoreći o nephodnosti da se “smeni vlast” kako bi se “zaustavila dalja pljačka naroda” i da bi se “očuvalo Kosovo i Metohija”, rekao je da “ova zemlja više nema šta da čeka”

“Ovde smo kod spomenika 1.300 kaplara, mladih heroja koji su bili poslednja nada za spas Srbije. I danas Srbiji ne trebaju generali, već 1.300 prosvećenih kaplara da povrati nadu”, poručio je Đorđević.

On je rekao da se poziv građanima upućuje “simbolički na Đurđic, praznik obnovljenja hrama svetog ratnika Georgija”.

“Srbija je oduvek bila hram slobode – a u taj hram, kao što je govorio sveti vladika Nikolaj, svi moramo uzidati po ciglu”, rekao je Đorđević.

On je naglasio da će poruka “Obznane” doći do građana putem medija, interneta, ali da će se uskoro naći i na svakoj tarabi po selima i gradovima širom Srbije.

Tramp smenjuje šeficu CIA! Više o tome OVDE.

Izvor: Nova

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA