Najnovije

MILAČIĆ ODBRUSIO MILOVOM MINISTRU ODBRANE: Vrati orden Svetog Save "okupirana dušo"!

Lider Crne Gore Marko Milačić  rekao je danas da crnogorski ministar odbrane Predrag Bošković i treba da vrati orden Svetog Save Srpskoj pravoslavnoj crkvi jer je „baš on otelotvorenje svega protiv čega se Sveti Sava u sebi i van sebe borio“.

Marko Milačić (Foto: Jutjub)

Milačić je tako odgovorio Boškoviću na izjavu da će mu biti zadovoljstvo da vrati orden SPC.

„Morate ga vratiti jer ste baš vi otelotvorenje svega protiv čega se Sveti Sava u sebi i van sebe borio: okupirana duša. Vi imate oko dvije hiljade vojnika kojima branite da budu božiji, ali im ne branite da pucaju po drugim kontinentima, da ubijaju i druge i sebe da bi ste vi, u svom komotnom petom ministarskom kabinetu, primali blagoslov vašeg predsjednika, njegove pohvale, da biste brojali od njega dobijeno ordenje zla“, rekao je Milačić.

Milačić je rekao i da je crnogorski ministar odbrane „vojnik bez ratišta“.

„Nemate vi, gospodine Boškoviću vojsku JNA, već vojsku brojnosti osrednjeg crnogorskog sela. I da odu iz litija od dvesta hiljada nas, njihovo odsustvo se neće osjetiti. A oni neće otići. Sve više odlaze od vas ministre, i to dušom i srcem“, rekao je Milačić.
Lider Crne Gore je podsetio i da je pre nekoliko dana na litijama na severu šetao i pričao sa jednim vojnikom.

„To nije vojnik vaše vojske, iako ga vi plaćate, to je vojnik hristove vojske. Taj mladi vitez, vaš radnik, život bi dao za ljude u litijama. Za nas. Ne i za vas. Taj mladić zaslužuje orden Svetog Save. Ne vi“.

„Vratite orden Svetog Save, jer će taj orden na grudima vašeg oficira Zdravka Kasalice, ali i mnogih drugih vojnika „vaše“ vojske, opet najsvetije zasijati“, zaključio je Milačić.

Vulin prozvao Đukanovića! Više o tome OVDE.

Izvor: rs.sputniknews. com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA