Najnovije

ELON MUSK DEMANTOVAO: Nije bilo ni reči o Trampu!

SAD - Elon Musk, prvi čovek kompanije Tesla i drugih gigantskih sistema poput PejPal-a, došao je u fokus javnosti zbog plasirane informacije u medijima da je učestvovao na "tajnom sastanku" na kojem se razmatrao plan "kako zaustaviti Donald Trampa da postane predsednik".
Elon Musk - nema ništa protiv Trampa (Foto: JuTjub)

Elon Musk - nema ništa protiv Trampa (Foto: JuTjub)

Musk je demantovao sve na Tviteru, napisavši da nije bilo "nikakvog tajnog sastanka". Reč je o konferenciji Američkog preduzetničkog instituta (AEI), a uticajni portal Biznis Insajder je objavio da je održan tajni sastanak Tim Kuka, prvog čoveka Epla, Leri Pejdža iz Gugla i Elon Muska na kojem su navodno njih trojica razmatrali "kako da zaustave Trampa". "Sastanak na institutu AEI nije bio tajni sastanak i tamo sam bio svega par sati, održavši govor na temu Marsa i održivih energija. Nema veze sa Trampom." - piše Musk na Tviteru. U Americi očigledno kuva prljava politička kampanja u koju su uključeni i vodeći mediji poput Biznis Insajdera.
Pročitajte još:POLJE SMRTI: Snimak mrtvih džihadista (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)DOGOVOR IZ PAKLA: Turska pred državnim udarom, a na šta je tek Unija pristala…
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA