Najnovije

Trener krvnički tukao mladog fudbalera: Šutirao ga u glavu iz sve snage! (VIDEO)

Neverovatan video pojavio se na Fejsbuku, na kome se vidi kako trener rumunskog kluba KSMS Student Livie Petrahu šutira mladog igrača na klupi.
Trener šutira mladog igrača (Foto: Fejsbuk printskrin)

Trener šutira mladog igrača (Foto: Fejsbuk printskrin)

Razlog zbog čega je došlo do ovog incidenta je nestvaran. – Izvadio me je iz igre 10 minuta pre kraja i pretukao. Udario me u usta, triput u ruku i u leđa. Dobio sam i po rebrima, a na kraju me udario nogom u glavu. Verovatno je bio ljut zbog onog što smo napravili noć pre utakmice. Hrana je bila jako loša i nismo hteli jesti. Iskrali smo se u 23 sata i otišli u Mekdonalds. Ostali smo do 1, a gospođa s recepcije sve je ispričala treneru – ispričao je za rumunske medije žrtva ovog sučaja Kodrin Tiriska (16). Dečakov otac nije bio prisutan kada je došlo do nasrtaja trenera na dečaka. – Ne znam kako bih reagovao da sam bio na utakmici. Idemo li na sud? Ne znam još. Samo me zanima pravda – izjavio je Nikolas Tiriska. Uprava rumunskog kluba ekspresno je reagovala i otpustila pomahnitalog trenera. – Ovakvo ponašanje je nedopustivo! Ovakav čovek nema šta da traži u sportu. Naredio sam hitnu istragu unutar kluba – rekao je predsednik kluba Florin Prunea. Ništa bolje nije se pokazao ni trener drugog kluba, koji je video šta njegov kolega radi, ali se napravio da ne vidi i nastavio mirno da vodi utakmicu.
Incident șocant în Liga Elitelor U17: ”Te mutilez!” :O :O :OUn antrenor român și-a bătut jucătorul în timpul unui meci de campionat: http://bit.ly/1MATjiV Posted by Gazeta Sporturilor on nedelja 1. novembar 2015.

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA