Najnovije

DODIK NIKAD BRUTALNIJI PREMA MIGRANTIMA: Imamo ozbiljan problem! To nije humana priča, već jedna vrsta civilizacijske okupacije hrišćana!

Član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je, kada je reč o migrantima, u pitanju jedna vrsta civilizacijske okupacije hrišćanskog sveta, a ne humana priča.

Milorad Dodik (Foto: Jutjub)

Dodik je istakao da je taj problem sada postao vidljiv i u Nemačkoj, pa i u drugim zemljama zapadne Evrope koje su ranije iskazivale deficit radnom snagom, a sada zatvaraju granice.

On je rekao da je evropska politika danas ista ona koju je provodio Viktor Orban ranije kada nije dozvolio da migranti pređu u Mađarsku.

Kako je rekao, Srbi ne žele da vide tvrdu granicu na Drini, već treba u koordinaciji sa Srbijom da se zatvori granica prema Severnoj Makedoniji.

“Mogu da izrazim zadovoljstvo činjenicom da i Vučić kaže da će i granica Srbije prema Makedoniji biti drugačije tretirana”, rekao je Dodik.

“Evropa je otvorila priču o migrantima, a sada menja svoje politike, zatvara svoje granice”, istakao je Dodik i upitao zašto to i Srbija ne bi učinila.

On je rekao da je BiH ponuđeno da bude parking za izbeglice, a da će Evropa to finansirati.

“Mi imamo ozbiljan problem u BiH. U Sarajevu to ne vide, kod naših ljudi postoji strah od migranata", rekao je Dodik.

Pročitajte OVDE šta je DŽevad Galijašević rekao za migrante.

Izvor: Fonet

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA