Najnovije

Progon Srba u vrijeme korone

Svjedoci smo dragi prijatelji da je režim mila Đukanovića, diktatorsko mafiokratski režim ušao u terminalnu fazu ludila. Situacija svakako pogoduje tako nečemu. Nekakvo nacionalno koordinaciono tijelo uvodi diktatorske mjere u zemlji. Kršeći ustav i zakone! Flagrantno! 

Milo Đukanović (Foto: Jutjub)

Piše: Velimir Eraković

Ali svakako najbolji su u kršenju ljudskih prava i sloboda. Tu su oni jednostavno velemajstori. Pomenuću četiri slučaja koja su se desila i koja jasno očitavaju o čemu se radi. 

Prvi slučaj je stavljanje u karantin jednog od lidera DF ( Demokratski front, najjača opoziciona grupacija u CG, dominantno je glasaju Srbi) Nebojše Medojevića u karantin silom na sramotu, zajedno sa njegovom suprugom, jer je kako oni tvrde njegova supruga prekršila pravila samoizolacije. Oni su već 11 dana zatvoreni u jednom sobičku ispred njihovih vrata dežura vojska, valjda da ne bi pobjegli šta li već. Jednostavno, bruka i sramota. 

Drugi slučaj je slučaj takođe jednog od lidera DF Milana Kneževića, kojeg je sud baš u doba korone osudio na kućni pritvor, naime stavili su mu nanogicu kao da je običan kriminalac. Valja napomenuti da je Knežević bio u zatvoru gotovo četiri mjeseca 2018 godine jer je navodno napao policajca. Jednostavno, tužno i ružno! 

Treći slučaj je slučaj momaka koji su se okupili u jednoj kući na selu, da pobjegnu iz grada, gdje je mogućnost zaraze veća. Pretpostavljate, neko ih je prošpijao, policija ih je pohapsila i odredila im pritvor od mjesec dana. Svi momci odreda su Srbi. Jednostavno, fašizam! 

Četvrti i najnoviji slučaj je slučaj funkcionera DF-a Radovana Rakočevića, koji se nalazi u pritvoru, jer je šerovao naslov sa portala alo.rs, u kome je pisalo da je Milo Đukanović zaražen korona virusom. Određeno mu je zadržavanje do 72 sata. Jednostavno, diktatura! 

Da rezimiram, pandemija će proći, vrijeme slobode će doći, gledaćemo se oči u oči, a vi ćete spustiti pogled! Budite sigurni da je vaš pad neminovan, i da ga nikakve mjere NKT ne mogu zaustaviti.

Braćo moja Srbi, samo složno samo jako do konačne pobjede! Sloboda je blizu! 

Pročitajte OVDE  prethodnu Erakovićevu kolumnu gde pojašnjava...

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA