Najnovije

Dotakli dno

Pojavljivanjem i spotom Marka Perkovića Tompsona, osvjedočenog ustaše na RTCG javnom servisu svih građana, a ustvari glasilu DPS-a i to na dan pobjede nad fašizmom Crna Gora je dotakla dno.

Marko Perković Tompson (Foto: Jutjub)

Piše: Velimir Eraković

To je prst u oko svim Srbima i provokacija koja nikom ne može donijeti dobro. To je poziv da se krene na Srpsku pravoslavnu crkvu u Crnoj Gori i da se ponize svi Srbi. Da se ponovo sjetimo ustaškog malja, jama, jamara i da nam se najavi egzodus kakav su doživeli Srbi u Krajini.

Da nam se najavi da će režim po svaku cijenu praviti svoju, unijaćenu crkvu a da će Srbi izgubiti sva prava u nekada srpskoj Crnoj Gori. I onda se pitaju zašto ih oni koji su protiv takve Crne Gore nazivaju crnogorskim ustašama, a vođu te harange ustaškim poglavnikom? Pa zbog toga što zabijaju nož u leđa svom narodu i državi Srbiji, kao i svim Srbima gdje god da su. Taj sramni čin se jedino može nazvati dnom,ako i ono nije počelo da se izmiče naslednicima Sima Markovića Štedimlije i Sekule Drljevića.

Zna se da je maj mjesec kad najviše provociraju Srbe, nakon što je zapad Milu Đukanoviću krađom glasova poklonio privatnu državu da bi nas sad ovako brukao i doveo da se stidimo što smo izvorni Crnogorci i poštujemo tradiciju koja traje još od dvanaestog vijeka pa do dan danas. Otkud obala Nemanjina ako nijesmo Srbi? Otkud na sred Cetinja Obilića poljana, ako nijesmo Srbi? Otkud i ko je pisao Ogledalo Srpsko i u Gorskom Vijencu, posvetu praha ocu Srbije ako nijesmo Srbi? Pisao je NJegoš, Lovćenski tajnovidac i najmudri vladika, svetac i vođa prave Crne Gore uvjek i dovjeka. Ovaj potez sa Markom Perković Tomsonom treba samo da osnaži Srbe u Crnoj Gori i konačno im otvori oči šta im se sprema. Vlast koristi pandemiju korone da radi ove podle i vrlo opasne stvari po mir u Crnoj Gori. Svaku su porodicu podijelili i svako bratstvo razjedinili, samo da bi vladali. Ovo sa ustaškim promocijama prevazilazi sve granice i jasna mu je namjera.

Zato braćo Srbi, vrijeme je da se kaže ne i DPS-u i javnom servisu i svim ustašama u Crnoj Gori. Crna Gora nije ustaška već srpska država i nadamo se da će uz pomoć Gospoda Boga konačno proključati srpski inat i obračunati se sa onima koji nam ovo i ovakvo zlo i bruku serviraju. Nijesu Crnogorci zaslužili da se ovako izruguje jedna ludačka vlast sa njima. Čak ni pojedini komunisti koji su se časno borili za svoje ideale. Da ne govorim o svim ostalim precima i njihovom brukanju i kaljanju grobova. No nadam se da će se ovoliko antisrpstvo konačno okrenuti kao bumerang i najveći udarac zadati onima koji ga propagiraju. Vrijeme je više. 

DPS navikao da švercom droge krpi rupe u budžetu! Na taj način isplaćuju plate i penzije!  Pročitajte OVDE  sve detalje.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA