Najnovije

RADULOVIĆ: Izaćićemo iz svih migrantskih sporazuma! Umesto da urede Srbiju da nam deca ne beže, oni nameravaju da nasele migrante!

“Srbija je prelepa i bogata zemlja, ali se pljačka decenijama, prvo crvena, pa žuta vlast, sada ova, i na kraju niko nije kriv. Mi ćemo to zaustaviti, znamo kako”, poručio je na današnjoj konferenciji za novinare u Skupštini Srbije Saša Radulović, nosilac liste „Suverenisti“ i poslanik Dosta je bilo.

Saša Radulović (Foto: Jutjub)

On je podsetio da je sarađivao svojevremeno sa Vericom Barać, heroinom srpske scene, koja je govorila o korupciji kada niko nije smeo. 

- Dok sam radio sa policijom, pronašli smo sve ono što je tvrdila. I Mišković je uhapšen, a onda očigledno izreketiran i pušten, i opet niko nije kriv. Ključno je da kroz pravi zakon o poreklu imovine vratimo opljačkanu imovinu građanima Srbije – kazao je Radulović. 


On je rekao da treba podstaći domaću privredu i poljoprivredu, tako što će se smanjiti za trećinu porezi i doprinosi, a da javna preduzeća i strani investitori ne treba da imaju olakšice. 

- Zamislite sve te ekonomske mere protiv korone iz ugla stranog investitora, pored subvencija države dobijaju i tri minimalca – primetio je lider DJB. 

Radulović je kao centralni problem ukazao na ekonomiju, jer „kada ekonomija radi, onda ima novca za sve“. 

- Onda ima novca za prosvetu, zdravstvo, kulturu, vojsku, policiju... Policiju koja treba da lovi lopove, a ne da maltretira poštene građane. Zatim za besplatne udžbenike, besplatne vrtiće, jači penzioni sistem, koji svakom sa 65 godine garantuje osnovnu penziju, i univerzalnu socijalnu zaštitu za sva domaćinstva bez prihoda. Lista broj 15 „Suverenisti – Saša Radulović“ donosi ovakvu ekonomsku politiku – rekao je lider DJB. 

On se obratio i glasačima SNS. 

- Znamo da vi verujete da je Vučić patriota, ali nažalost on nas pretvara u koloniju nemačke radne snage. Vučić je u kamere Tanjuga kazao da će stanovništvo koje napušta Srbiju zameniti migranti. Umesto da urede Srbiju tako da nam deca ne beže, oni imaju nameru da nasele migrante. Suverenisti će izaći iz svih migrantskih sporazuma. Migranti su žrtve, neko  je bombardovao i rasturio njihove zemlje i to treba da zaustavimo, ali mi ne treba da ispaštamo zbog toga – istakao je Radulović. 

On je osudio što Srbija ni na koji način nije održala proslavu 100 godina proboja Solunskog fronta i što u Beogradu, 6. aprila, „umesto da se sećamo žrtava bombardovanja, mi odajemo zahvalnost Nemačkoj u borbi protiv korone“. Zašto, upitao je on.

- Imam poruku za sve apstinente. Ima vas 40 odsto, to je više nego bilo koja stranka. Vi imate snagu, možete da to promenite. Znam da su vas mnogi prevarili, poklonite nam poverenje, izađite na izbore, a mi ćemo vam vratiti tako što ćemo urediti Srbiju, što ćemo napraviti zemlju u kojoj se lepo i rado živi. Zato lista „Suverenisti - Saša Radulović“ – poručio je Radulović.

Pročitajte OVDE zašto će teško bez Nemačke i SAD doći do rešenja za KiM.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA