Najnovije

"VUČIĆEV NAPREDNI HOTLAJN": Građani pazite se, ako vidite da vas ovi brojevi zovu, očekujte sledeće... (VIDEO)

U predizbornoj kampanji stranke se služe svakakvim sredstvima, a Srpska napredna stranka ponovo je otišla korak dalje, pa su prilikom poziva građanima, operateri puštali glas lidera stranke Aleksandra Vučića.

Ilustracija (Foto: Pixabay)

Šta u svojoj snimljenoj poruci poručuje predsednik, možete poslušati:

Većina građana je ovo shvatila vrlo uvredljivo, čak do granica uznemiravanja, što se može zaključiti po komentarima na društvenim mrežama.

0117940000, 01116830600 su jedni od brojeva iza kojih se krije dobro poznati glas, koji će vam reći. “Poštovani, izbori koji su pred nama prilika su da nastavimo da činimo velike stvari za Srbiju. Da pokažemo da Srbija može da nastavi putem jake ekonomije, ugleda u svetu, napretka i stabilnosti. Molim vas da svom snagom uradite sve što možete da ovu poruku prenesete svojim prijateljima i povedete ih sa vama na glasanje. Vaša podrška potrebnija nam je nego ikada. Za našu decu, za sve nas.”

Pitanja koja se postavljaju posle ovoga su odakle SNS-u naši brojevi telefona i na šta su sve spremni samo da se dodvore građanima za glas, pošto Vaša privatnost njima ne znači ništa.

Pogledajte OVDE snimak naprednjačkog zatiranja Srbije!

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA