Najnovije

Novi Pazar je Vučićeva sramota - podvio je rep: Predsednik se opet krije iza žena

- Aleksandar Vučić je po ko zna koji put pokazao da se radi o običnoj kukavici. Kad god se dešava nešto što nije pod njegovom kontrolom i kad mora da dođe među narod, Aleksandar Vučić beži i sklanja se iza nekog drugog. Za to mu je već više puta poslužila Ana Brnabić - kaže predsednik Konzervativnog pokreta Naši Ivan Ivanović komentarišući današnja dešavanja u Novom Pazaru tokom posete Ane Brnabić.

Protest u Novom Pazaru (Foto: Jutjub)

- Nije smeo da ode među građane Novog Pazara, pa je poslao Anu Brnabić umesto njega, to je isto uradio i u Orašcu na proslavi Dana državnosti.
Najpre je najavio da dolazi on, a kada je čuo da će biti izviždan ukoliko dođe, poslao je Anu Brnabić. Dokazalo se da je Ana Brnabić mnogo hrabrija od Vučića, ali i da se on ne libi da koristi žene kako bi se krio iza njih. Setimo se samo brojnih protesta opozicije, na koje je slao žene članice SNS-a, da se svađaju sa opozicijom i da izazivaju haos i prave neugodne situacije – podseća Ivanović.

On kaže da je Vučić jak samo na rečima.

- Aleksandar Vučić je jak samo na rečima, međutim kada treba da uradi nešto on lični i da se pojavi pred narodom, on povije rep i krije se. Ovo što se dogodilo u Novom Pazaru je poruka Aleksandru Vučiću da je njegova politika toliko štetna da se zbog njegovih laži i marketinških trikova ugroženi ljudski životi.
Više nije u pitanju samo korona oko koje nas je obmanjivao da drži sve pod kontrolom, već i pitanje pregovora oko Kosova i Metohije, migranata, krađe izbora...
Poručujem Vučiću da skupi malo hrabrosti i da ode sa vlasti dok još ima vremena – kaže Ivanović.

Intervju sa Ivanom Ivanovićem pogledajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA