Najnovije

VUČIĆ JE MORALNA NAKAZA I IZDAJNIK: Narod neće da ga sluša! (VIDEO)

Gost Slavija info tv bio je predsednik Konzervativnog pokreta Naši Ivan Ivanović. U emisiji Intervju Ivan je objasnio razloge izlaska na ulicu i način borbe protiv režima koji je ocenio kao kriminalni sastavljen od šljama koji ne bi smeo da slobodno da šeta ulicim a ne da nam vodi državu.

Predsednik Konzervativnog pokreta Naši Ivan Ivanović (Foto: Jutjub)

LJudima je muka kriminalca Aleksandra Vučića i njegove bolumente. Najviše od njegovih laži i svakodnevnog prenemaganja u medijima koje on lično uređuje, izjavio je Ivan Ivanović.

On navodi da drugi razlozi izlaska koji su se čuli na protestu su sprečavanje Vučića da trguje Kosovom i Metohijom, uvođenje policijskog časa i uopšte njegovo poigravanje sa narodom.

Ivanović je konstatovao da građani Srbije treba da budu zahvalni tim kako ih on (Vučić) i njegove džukele nazivaju huliganima na tome što nije uveden policijski čas. Vučić se sad već ponaša kao totalni ludak a u medijima glumi neko mitsko bezgrešno biće. On je težak bolesnik koji od sebe uvek pravi žrtvu. Ovo je samo početak protesta, tek će on videti da Srbi nisu takvi kakvim ih on predstavlja i da njegova ponižavanja poput veličanja Murata i drugih budalaština koje je izgovorio ima skupo da plati.

Ivanović je ocenio kao glupost sedenje ispred Narodne skupštine ali isto tako i upad u praznu skupštinu. Argumenti koje Srđan Nogo iznosi nisu sprovodljivi u jednom mafijaškom režimu a u emisiji možete videti i zašto.

U Srbiji danas ne postoji čovek kome se on nije zgadio do te mere da ga ljudi više ne mogu gledati a ni slušati. Žalosno je to što SPC ćuti na sve ovo kao i da zbog para i obećanja još uvek ne pokreće litije zbog izdaje Kosova i Metohije. To su pojedine vladike bliske režimu dok je sveštenstvo jednoglasno protiv izdaje, napominje predsednik pokreta Naši.

Ivan je potegao pitanje i šta je Vučić dobio u odajama kod Makrona jer je opšte poznat njegov nadimak ovde , pa se plaši da se i tamo nije pročulo za njega. NJemu je cilj da pored izdaje Kosova i Metohije u što skorije vreme okrene leđa Rusiji i da Srbiju učlani u NATO. I to da uradi na isti način kao što je uradio Milo Đukanović u Crnoj Gori. Da bi opstao na vlasti koristi svoje profesionalne nacionaliste, patriote po zanimanju i slične a u emisiji su navedeni mnogi od njih da ga veličaju u nečoveštvu.

Ivan je razobličio sve njih time što je izjavio da svako ko je izašao na izbore direktno radi za Vučića dajući mu legitimitet koji on nema. 

Pročitajte OVDE sadističku izjavu Vučića o uhapšenima!

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA