Najnovije

SEVAJU VARNICE! Vučić otkrio detalje razgovora sa Dačićem!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je danas odnos sa Socijalističkom partijom Srbije i rekao da je u više navrata razgovarao sa liderom te stranke Ivicom Dačićem.

Aleksandar Vučić (Foto: predsednik.rs)

- Uvek čujete iste glasove, istih ljudi, to nije novost za mene, nisam se uznemirio. Takvih ljudi ima i u stranci koju vodim i na mnogo drugih mesta, suština je da se ne dodvoravate ljudima. Ja se nasmejem kada čujem da sam izazvao gnev nekom od izjava, moj posao je da vodim državu, a ne da govorim građanima ono što vole da čuju - rekao je Vučić.

Kako je kazao u više navrata je razgovarao sa Ivicom Dačićem.

- Razgovarao sam u više navrata sa Dačićem, svaki put je tako. Mi ni reč nismo rekli o njima. Mi koji smo dobili sami 150 mandata bez koalicionih partnera, nismo rekli ni reč, a oni dolaze na rušilačke proteste, a onda kukaju: jadni mi - rekao je Vučić.

Podsećamo, prethodnih dana se govorilo o učešću određenih funkcionera SPS-a na protestima koji su se održavali u danim aza nama u Beogradu i širom Srbije. Nakon toga lider ove stranke je isključio te funkcionere, i rekao da je na delu "buna u stranci protiv njega". Međutim, on je rekao da neće rušiti Vučića.

- To su (pojedinci iz SPS-a) loši primeri i zamolio sam predsednika Vučića da mi šalje sve šta god ima neko moj da je napravio neku glupost. Mislim da je naša partija u celini ostala na onom putu koji sam ja za zacrtao još prvo veče protesta - rekao je ranije Dačić gostujući na TV Hepi.

Članovi dve najveće stranke se posvađali na krv i nož! Više o tome OVDE.

Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA