Najnovije

"JEZIVO, SEKTAŠKI!": Sveštenik Ilić o novom spotu Ministarstva i Vlade Srbije (VIDEO)

"Čekam da mi neko kaže da spot vezan za koronavirus nisu napravili Ministarstvo zdravlja i Vlada Srbije. Zar je zaista, ako je neko želeo da se brine o zdravlju, morao da to uradi ovako? Jezivo. Sektaški", prokomentarisao je na Fejsbuku sveštenik Nenad Ilić spot koji je izazvao brojne reakcije.

Spot Ministarstva zdravlja Srbije (Foto: Jutjub)

Vlada Republike Srbije i Ministarstvo zdravlja objavili su spot u kome je pokušano da se ljudima skreće pažnja da tokom pandemije koronavirusa treba da budu socijalno distancirani od svojih najbližih, ali je to urađeno na, najblaže rečeno, bizaran način.

- Voliš svoju majku? Udalji se od nje. Voliš svoju ženu? Ne dodiruj je. Voliš svoga deku? Ne prilazi mu. U ovim danima ljubav znači: biti daleko od onih koje voliš. Virus korona se vrlo brzo širi. Što si mi dalje, to si mi bliže - naglašava se u pomenutom spotu u kom se najmilije osobe prikazuju, a onda nestaju sa snimka.

Ovakav spot je izazvao žustru reakciju sveštenika Nenada Ilića, koji se oglasio na Fejsbuku.

- Još uvek čekam da mi neko kaže da ovo nije napravljeno od strane Ministartsva zdravlja i Vlade Srbije. Ne mogu da verujem u ovom što vidim. Zar je zaista, ako je neko želeo da se brine za zdravlje, morao da uradi to ovako. Sektaški. Jezivo - napisao je sveštenik Ilić. 

Otac Nenad Ilić (Foto: Jutjub)

A pored sveštenika Ilića, ovaj sport je izazvao i reakcije na Tviteru, pa su pojedinci na duhovit način komentarisali sport Vlade Srbije i Ministarstva zdravlja.

Preko noći nepoznate letelice su pokušale da unište Asadove vojnike! Više o tome OVDE.

Izvor: direktno.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA