Najnovije

ILI CRNA GORA ILI MILOVA SEKTA: "DPS treba zabraniti, a imovinu vratiti narodu"

Stanje ekonomije Crne Gore pod vođstvom DPS najbolje pokazuje odluka Monstata da neće objavljivati statističke podatke, ocenio je danas predsednik PZP-a i jedan od lidera DF-a Nebojša Medojević.

Milo Đukanović (Foto: Jutjub)

To je Monstatu zakonska obaveza, zbog toga postoje i zbog toga dobijaju novac građana. I koriste fondove EU.‬

Po njegovim rečima, ova odluka je pokazatelj da ne žele da narod pred izbore zna u kakvu su nas ekonomsku i socijalnu katastrofu uveli eksperti iz DPS.

„A ne treba biti nikakv ekspert pa izvesti zaključke da DPS sprema masovna otpuštanja i smanjenja plata iz javnog sektora i smanjenje penzija. DPS je već to prihvatio u tajnim pregovorima sa MMF“, istakao je Medojević i dodao:

Evo građani Crne Gore još jednom vidite da ja pričam samo istinu, koja se ne sviđa mnogima.

Pandemija nije uzrok bankrota i dužničkog ropstva. Pandemija je samo ubrzala bolest i otkrila javnosti prave razmere katastrofe kojom neminovno završava svaki neoliberalni projekat.

Ako date glas DPS, oni će troškove krize i vraćanja dugova prevaliti na vas najsiromašnije, a zadržaće sve one pljačke budžeta i države koje funkcionišu godinama, a iz kojih džepove pune korumpirani DPS funkcioneri i njihovi tajkuni.

Ja znam da mnogi od vas više vole slatku laž, nego gorku istinu, ali moja misija je da vas informišem, edukujem kako bi mogli da podržite neophodne i hitne promene bolesnog sistema, kazao je Medojević.

Zato me DPS lopine mrze, naglasio je on.

Zato se 30.8. glasa za spas ovog naroda i države, a protiv pljačke i kriminala. Ili Crna Gora ili DPS lopovska sekta. Oboje ne može preživeti. Biraj CRNU GORU!

“Nisam ja oslobodilac. Oslobodioci ne postoje. LJudi sami sebe oslobađaju. “– Če Gevara Uostalom, DPS treba zabraniti a imovinu vratiti narodu, poručio je Medojević, piše IN4S.

Izvor: IN4S

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA