Najnovije

DUBOKA DRŽAVA KRENULA U NAPAD! Trampova poslovna imperija pod lupom istrage!

Trampova poslovna imperija je pod lupom federalne kriminalne istrage, a sudija saveznog suda je odbacio predsednikov zahtev da se odloži uvid u njegove poreske prijave koji je zahtevao tužilac Menhetna u okviru istrage o građevinskim investicijama porodice Tramp.

Donald Tramp (Foto: Flickr)

Sudija saveznog suda Viktor Marero je doneo ovu odluku samo dan nakon što je odbacio argumentaciju Trampovog pravnog tima, u kojoj se navodi da je preteran zahtev okružnog tužioca da se organizuje saslušanje pred velikom porotom.

Sudija Marero je odbacio mogućnost odlganja poziva na saslušanje jer je Trampov pravni tim nedovoljno uverljivo argumentovao da će žalba koju su uložili biti uspešna, kao i da bi njegov dolazak na saslušanje mogao da nanese nepopravljivu štetu Trampovim interesima.

Postupak protiv Trampa je pokrenut nakon otkrića da je američki predsednik iz neprijavljenih, navodno sumnjivih finansijskih izvora, potplatio bivšu porno glumicu Stormi Danijels i bivšu Pelbojevu zečicu Keren Mekdugal, posle njihovih tvrdnji da su bile u seksualnoj vezi sa njim.

NASA pažljivo prati anomaliju koja može da sruši satelite! Više o tome OVDE.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA