Najnovije

VESIĆ JE MALO NERVOZAN: Ovako se ponaša prvi čovek grada?! (VIDEO)

Večiti zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić je malo nervozan. Drugi čovek prestonice na papiru, a u stvari osoba koja se za sve pita, ne može da podnese da ga ljudi ne vole, da njegove "briljantne" ideje ne nailaze na odobravanje Beograđana, pa bes jednostavno više ne može da sakrije. Pokazao je to i u gostovanju na "Hepiju", jednoj od njegovih omiljenih televizija.

Vesić (Foto: Jutjub)

Ovoga puta razlog za njegov bes je bila karikatura Dušana Petričića u NIN-u, kojom je umesto spomenika Stefana Nemanje bio naslikan srednji prst, što je sarkazam na ruganje vlasti građanima i dolazak na ideju novih i novih besmislenih projekata.

Međutim, Vesić je, po uzoru na Aleksandra Vučića, pokazao da kritiku nikako ne može da podnese, pa je tako prvo vređao neistomišljenike (Gorana Markovića, Dušana Petričića, Matiju Bećkovića, Dragoljuba Bakića), da bi sada očigledno prešao u sledeću fazu, u kojoj besni gostujući po emisijama.

Tako je bilo i ovoga puta, kada je Vesić gostujući na "Hepiju" pokazivao odštaman papir karikature iz NIN-a, po kome je udarao rukom i vikao u studiju.

- Ovo je za njih Stefan Nemanja. Ovako oni vide Stefana Nemanju. Ali zato kad napravi film "Tito i ja", onda je Tito dobar čikica, dobar dekica, koji, eto, voli decu - rekao je Vesić.

Tviteraši su komentarisali kako je Vesić malo nervozan i kako bi mu, umesto što maše papirima, bilo bolje da se posveti ozelenjavanju Beograda.

Međutim, kada se posmatra takav javni nastup Gorana Vesića, logično je postaviti samo pitanje da li na tako bahat način treba da se ponaša čovek koji vodi grad?

Ivan Ivanović uhapšen zbog sprečavanja iseljenja porodice u Aranđelovcu! Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Direktno

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA