Najnovije

OŠTRA PORUKA MILANA KNEŽEVIĆA: Manje se gledajte sa Milom Đukanovićem, a više sa nama!

Knežević je rekao da nema ništa protiv zvaničnih susreta sa Đukanovićem, ali ima protiv onih neformalnih, nakon kojih se, kako kaže, dogodi "puč u Ustavnom sudu".

Milan Knežević. (Foto: Jutjub)

Poslanik Demokratskog fronta, koji je deo vladajuće koalicije, Milan Knežević pozvao je danas premijera Zdravka Krivokapića, potpredsednika vlade Dritana Abazovića i predsednika parlamenta Aleksu Bečića da se, kako je rekao, više gledaju sa parlamentarnom većinom, a manje sa predsednikom Milom Đukanovićem.

Knežević je rekao da nema ništa protiv zvaničnih susreta sa Đukanovićem, ali ima protiv onih neformalnih, nakon kojih se, kako kaže, dogodi "puč u Ustavnom sudu".

- Nije prirodno da se neko nakon izbora vlade 4. decembra više puta sretne sa Đukanovićem nego sa liderima parlamentarnih stranaka koji treba da brane ovu vladu - rekao je Knežević na vanrednoj sednici parlamenta.

Istakao je da kao član Ustavnog odbora i jedan od lidera stranaka koje čine većinu ima obavezu da upozori i celu javnost da Ustavni sud funkcioniše kao sredstvo u rukama Mila Đukanovića kako bi osporavali donesene zakone.

Ovo je Ustavni sud koji je pre dva meseca doneo odluku da poslaniku u parlamentu imunitet traje samo dok je u plenarnoj sali, a nakon toga sledi lov, kao što su lovili Nebojšu Medojevića i mene", rekao je Knežević i dodao da iza toga stoji Milo Đukanović.

- Najdobronamernije upozoravam i vas Bečiću i Krivokapića i Abazovića, manje se gledajte sa njim, a više se gledajte sa nama - rekao je Knežević.

Podneta prva tužba protiv NATO saveza zbog osiromašenog uranijuma! Više o tome OVDE.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA