Najnovije

ZAPRAŠIVANJE SRBIJE: Kako je potpis Vuka Draškovića omogućio NATO-u da truju Srbe? (VIDEO)

Velibor Vukašinović. bivši direktor JATA, kaže da je zaprašivanje Srbije otrovima iz aviona počelo 2005. godine kada je Vuk Drašković potpisao sporazumsa NATO kojim im je dozvoljen slobodan prolazak i prelet preko teritorije Srbije.

Velibor Vukašinović (Foto: Jutjub/Pravda)

Vukašinović je u emisiji “Geopolitika” na TV “Novi Sad” rekao da je vojska SAD i godinama izvodila teostove o bacanju virusa iz aviona čak i na svojim građanima.

On tvrdi da se tragovi aviona koji se vide nad Srbijom nisu od normalnog avionskog goriva jer su standarni tragovi kraći i kraće se zadržavaju na nebu. Vukašinović je ukazao da sve više ljudi u svetu sumnja da čak i Kvid -19 ima veze sa tim tragovima iz aviona.

Vukašinović je podsetio da je nemački vojni avion 2006. godine učestvovao u incidentu  kada je iznad Valjeva izbacio nepoznati tovar, najverovatnije u tečnom stanju. Vukašinović je naknadnom istragom otkrio da je izvedeno 147 takvih letova. 

Vukašinović sumnja da je Nemačka iznad Srbije prosipala ostatke osiromašenog uranijom nakon asanacije terena na KiM u zonama gde su smešteni njihovi vojnici. On u tome vidi i razlog zašto je veliki broj italijanski vojnika koji su bili na KiM oboleli od kancera dok među Nemcima nema velikog broja bolesnih.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA