Najnovije

SZO GUBI ŽIVCE ZBOG OVOG ČOVEKA! On odbija sve mere i poručuje: "Vakcine su zavera, naš Bog je jači od Satane"

Svetska zdravstvena organizacija (SZO) pozvala je danas Tanzaniju da sledi nauku, dan nakon što je predsednik Tanzanije izjavio da su vakcine protiv kovid-19 opasne i nepotrebne ako ljudi veruju u Boga i koriste alternativne lekove kao što je inhalacija parom.

DŽon Magufuli (foto: JUtjub)

Direktor SZO za Afriku Matšidiso Moeti pozvao je u objavi na Tviteru Tanzaniju da pojača mere za zaštitu javnog zdravlja kao što je nošenje zaštitnih maski i da se pripremi za kampanju vakcinacije protiv kovid-19.

Predsednik Tanzanije DŽon Magufuli u sredu je izjavio da vakcina može biti deo strane zavere za širenje bolesti i krađu bogatstva Afrike.

„Mi u Tanzaniji uspeli smo da ostanemo godinu dana bez korone. Naš Bog je izvan Satane i Satana će uvek neuspešno koristiti različite bolesti“, rekao je u Magufuli.

On se ranije takođe podsmevao testovima na korona virus i tvrdio da su davali pozitivan rezultat na voću. Magufuli je objavio testove prema kojima su koza, jarebica, papaja i durijan voće bilo pozitivni na koronu, dok je motrono ulje imalo neodređen rezultat, a zec i ovca negativan. On je briseve ovih biljaka i životinja podmetnuo laborantima, jer je posumnjao u njihove testove.

Nakon toga u Tanzaniji je ukinuto testiranje na koronu, kao i sve mere. U Tanzaniji ne postoji testiranje, socijalna distanca, niti se nose maske.

Tanzanija nije objavljivala podatke o zaraženima korona virusom od 8. maja, kada je imala 509 slučajeva infekcije i 21 smrtni slučaj.

Krajem oktobra 2020. godine, Magufuli je ubedljivo pobedio na predsedničkim izborima, sa 85 posto glasova, dok je njegov protivnik imao svega 13 odsto, i obnovio poverenje građana. 

A u Americi je gotovo sa demokratijom i slobodom govora, krenula su zatvaranja za verbalni delikt protiv demokrata, opširnije OVDE.

Izvor: Informer, Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA