Najnovije

DAČIĆ IGNORIŠE POZIV OBRADOVIĆA: Nedelju dana se čeka odgovor o dijalogu

Predsednik Dveri Boško Obradović saopštio je danas da predsednik Skupštine Ivica Dačić nije odgovorio na njegov poziv za konsultacije oko početka dijaloga između vlasti i opozicije oko unapređenja izbornih uslova.

Boško Obradović (Foto: Jutjub)

Obradović, koji je prošle nedelje uputio zvaničan zahtev za sastanak sa predsednikom Skupštine Srbije, naglasio je da format dijaloga treba da bude takav da se s jedne strane nađu predstavnici, kako je naveo, "ujedinjene vlasti", a s druge, "ujedinjene opozicije", koja je, dodaje, bojkotovala izbore.

To znači da, sa jedne strane, treba da se formira delegacija od strane svih onih koji, kako ih on definiše satelitski učestvuju u vlasti SNS (SPS, SPAS, LSV, LDP), i, sa druge strane, onih koji su bojkotovali izbore 21. juna na svim nivoima i dokazali nelegitimnost vlasti", rekao je Obradović, prenose Dveri.

On je dodao, kako prenese u saopštenju Dveri da "nema ništa protiv" da u delegaciji opozicije učestvuju i ostale kolege koje su izlazile na izbore, ali pod uslovom da podrže zajedničku platformu za pregovore sa vlašću.

Ko dolazi na Engelovo mesto u Kongresu SAD i kakav to ima uticaj na Srbiju, saznajte OVDE.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA