Najnovije

UPUCAN MUČKI, S LEĐA: Direktor KBC u Kosovskoj Mitrovici otkrio stanje ranjenog Srećka (VIDEO)

Direktor KBC u Severnoj Mitrovici Zlatan Elek rekao je za Kosovo onlajn da su, nakon jutrošnje akcije Kosovske policije u Severnoj Mitrovici dve osobe hopitalizovane, od kojih je jedna sa teškim povredama usled rane zadobijene vatrenim oružjem podvrgnuta hirurškoj intervenciji.

Upucani Srećko (Foto: Jutjub)

"U KBC Kosovska Mitrovica smeštena su dva pacijenta, jedan teško povređen, upucan je mučki s leđa, ima povrede desne lopatice, prelom drugog rebra i metak mu je izašao na prednju stranu vrata, uz obilno krvarenje, urađena je hitna hirurška intervencija, metak je izvađen, nalazi se u jedinici intenzivne nege i za sada je u stabilnom zdravstvenom stanju", rekao je Elek.

Dodao je da je drugi povređeni povređen u predelu grudnog koša tupom traumom, da je trenutno na ispitivanju, kao i to da mu je stacionarno lečenje.

Ostale osobe, su prema Elekovim rečima zadobile povrede od šok bombi, gumenih metaka i suzavca i da su se prvi povređeni javili na Očno odeljenje.

"Svima je ukazana pomoć, trenutno su stabilno i nisu na bolničkom lečenju", rekao je Elek.

U KBC Kosovska Mitrovica medicinsku pomoć usled povreda zadobijenih u akciji kosovske policije jutros u Severnoj Mitrovici i Zvečanu zatražilo je 10 građana.

Vučić naredio podizanje borbene gotovosti i dao rok NATO da smiri Albance! Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: kosovo-online. com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA