Najnovije

PATETIKA: Vučić stao u odbranu sina i zapretio opoziciji (FOTO)

Povodom tvrdnji Dragana Vasiljkovića (Kapetana Dragana) da su mu navijači Crvene zvezde, a među njima i Danilo Vučić, poklonili 30.000 evra, stan i kola, što je u prorežimskim medijima protumačeno kao napad na Aleksandra Vučića od strane opozicije, oglasio se na Instagramu i sam naprednjački lider.

Vučić (Foto: Jutjub)

- Ne dam vam da uništite živote i mojoj deci. Najgorim u Srbiji poručujem, volim Danila, Milicu i Vukana. Volim ih najviše na svetu. Što se mene tiče, neka bude borba neprestana, ali decu neću da vam diram. A, vas, pobediću ubedljivije nego ikad - poručio je Vučić.

Da je u Srbiji postalo opasno i preneti vest, svedoči i histerija koja je nastala povodom gorepomenute izjave Kapetana Dragana, koja je iskorišćena za novu rundu obračuna sa političkim protivnicima Aleksandra Vučića.

Da ironija bude veća, upravo je Kapetan Dragan osoba koja uživa naklonost i zaštitu naprednjačkog lidera, te mu je čak dopušteno i da prikuplja potpise za oslobođenje osuđenog ubice premijera Zorana Đinđića.

Umesto da svoj bes usmeri prema svom štićeniku, koji je nesmotreno priznao šta je mlađani Danilo učinio za njega, verovatno želeći da ga time uzdigne u očima svojih simpatizera, Vučić sada krivi opoziciju i tzv. đilasovske medije za napad na porodicu, koji se legitimno pitaju otkud Danilu toliki novac, kada se tvrdi da živi skromno od svoje plate.

- Okupili su se neki Srbi koje ne poznajem, skupili su vreću para, koju su mi dali na granici. Dali su mi 30-tak hiljada dolara, ključeve od automobila i ključeve od stana od 45 kvadrata. To nije bilo iz budžeta, da se razumemo. Tu su učestvovali sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Zvezdini navijači… To su stvarno patriote - bila je prvobitna izjava Kapetana Dragana.

Želeći da "izvadi fleke", Vasiljković je promenio iskaz.

- Možda je Danilo stavio pet ili 10 evra u vreću novca koju su mi uručili - vadio se Vasiljković.

Govor dr Vučkovića zbog kojeg je Vučić poludeo pogledajteOVDE.

Izvor: Direktno

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA