Najnovije

IZ PRVE RUKE: Amerika kipti od besa, cene skaču, milioni se naoružavaju! (VIDEO)

Milinko Milinčić, urednik portala Srbijadanas.net u intervjua za Helm Kast objasnio je kakva je situaciju u SAD, odbacio pojedine informacije koje se pojavljuju u srpskim medijima o SAD i otkrio ko se najviše naoružava u toj zemlji. Milinčić živi na Floridi i iz prve ruke prati dešavanja u SAD.

Milinko Milinčić (Foto: Jutjub)

Milinčić kaže da su priče o nestašicama i propasti SAD koje se često mogu čuti u Srbiji preterane i da je situacija stabilna ali da su Amerikanci nervozni zbog brojnih poskupljenja, pre svega zbog cene goriva. 

On je rekao da prema najnovijim istraživanjima popularnost predsednika Bajdena pala na oko 30 posto,a potpredsednice Kamale Haris na svega 20 posto i da je to najbrži par popularnosti vlasti u istoriji SAD, imajući u vidu da je vlast formirana pre 6 meseci. On kaže da je skok cena i povlačenje iz Avganistana najviše doprinoli tome.

Milinčić je rekao da 72 posto ne podržava politiku ove vlasti, što znači da skoro polovina demokrata ne podržava Bajdena i Kamalu.

Sagovornik je otrkio da je, prema evidencijama FBI, 37 miliona komada oružja prodato 2020. i 2021 godine u SAD. 

- Naoružavaju se svi, ali pre svega američki crnci i to veliki broj crnih žena kupuje oružje da bi štitile porodice – rekao je on.

Zašto se ljudi naoružavaju, kakvo je pravo zdravstveno stanje Bajdena, kako su se desničarske grupe reorganizovale i šta im je plan saznajte gledajući emisiju:

Huti pogodili bazu u Saudijskoj Arabiji i ubli komandanta i desetine vojnika, više o tome saznajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA