Najnovije

Zambijka u uživo programu otpevala "Veseli se srpski rode" pa poručila "Kosovo je Srbija"! (VIDEO)

Devojka iz Zambije Patricija Kaunda koja se proslavila prevajući srpske patriotske pesme na Jutjubu i o kojoj srpski mediji pišu već dve godine konačno je posetila Srbiju. NJen domaćin u Srbiji je Miša Vacić lider Srpske desnice koji je oduševljen ljubavlju koju Patricija gaji ka Srbiji organizovao njenu posetu.

Patricija Kaunda (Foto: Jutjub)

Vacić je podsetio da Srbija ima veliku podršku od Zambije po pitanju odbrane Kosova i Metohije i da je ta zemlja uvek glasala protiv ulaska u međunarodne institucije nelegalnih tzv prištinskih vlasti. On je objasnio da je za Patriciju saznao putem interneta i da je kontaktirao i ponudio da poseti Beograd.

Od svog dolaska u Srbiju Patricija je izazvala ogromno interesovanje medija i svakodnevno gostuje na televizijama, u novinama i portalima. Ona je studentkinja ekonomije iz Lusake i ima samo 20 godina.

U uživo programu na TV Hepi ona je otpevala pesmu “Veseli se srpski rode” (18.10 na snimku) i govorila o svojim prvim utiscima o Srbiji i Srbima. Na pitanje “šta je Kosovo” ona je odgovorila “Kosovo je Srbija”.

Patricija je i dobar poznavalac srpske istorije, a u svojim snimcima na Jutjubu često govori o Srbiji, našoj kuhinji, kulturi i pesmama. Ona pored pesme “Veseli se srpski rode” zna da otpeva i Vidovdan, Tamo daleko, Crven cvete itd.

Vacić je rekao da Srbija ima mnogo prijatelja u svetu, u Africi, Aziji, Latinskoj Americi, Evropi… On je podsetio da je nedavno bio domaćinskupa evropskih desničara čija je poruka bila “Kosovo je Srbija”. 

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA