Najnovije

POSLE DRUGE DOZE FAJZERA DOBIO TROMBOZI I EMBOLIJU PLUĆA: Zašto svi ćute o onome što se meni desilo? (VIDEO)

"Glas Pomoravlja" na svojoj Fejsbuk stranici objavio je snimak ispovesti Kragujevčanina Mladena Dragićevića (31) koji je mesec dana nakon druge vakcine Fajzer za kovid dobio trombozu i masivnu emboliju pluća.

Dragićević je rekao da je jedva preživeo i da se i dalje leči od posleca bolesti i živi u strahu da bi moglo da se ponovi. On je ispričao da su nakon analiza doktori rekli da on nema predispozicije za tu bolest ali da su rekli da ne mogu dakažu da se to desilo zbog vakcine.

Dragićević kaže da nije antivakser i da je rešio da se vakciniše pod uticajem kampanje za vakcinaciju. Danas, on sam plaća svoje lečenje jer RFZO ne pokriva troškove lekova koji su mu potrebni.

Život sa neželjenim dejstvima vakcinacije

Šta mislite o strašnom iskustvu ovog tridesetogodišnjaka, inače pravnika po struci koji se među prvima vakcinisao vakcinom protiv Kovida19, proizvođača Fajzer-Biontek?! 👇👇👇

Posted by Glas Pomoravlja Info on Monday, 20 December 2021

On postavlja pitanje zašto mediji koji promovišu vakcinaciju ne žele da objave njegovu priču pa makar on bio i statistička greška ili izuzetak.

Međutim, kada čujete njegovu ispovest jasno je zašto se zahteva da prilikom primanja vakcine potpišete papir da na sebe preuzimate odgovornost za vakcinaciju.

 

Izvor: pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA