Najnovije

Međunarodni šahovski turnir "PEP 2017"

Međunarodni šahovski turnir "PEP 2017" počinje u utorak, 28. februara 2017. godine u 16.45 sati u prostorijama Šahovskog kluba "Beograd" (prostorije na tribinama stadiona OFK "Beograd"). Turnir će trajati 10 dana.

Ilustracija (Foto: Jelica PEP)

Generalni sponzor i pokrovitelj turnira je  Visoka škola za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo "PEP" iz Beograda. Turnir je zamišljen je kao ekipni turnir dve ekipe (Ekipa A i Ekipa B) koje igraju po Ševeninškom sistemu.  Igrači Ekipa A imaće priliku da osvoje velemajstorsku, intermajstorsku, žensku velemajstorsku i žensku intermajstorsku normu, a igrači Ekipe B će imati priliku da osvoje intermajstorsku normu, izuzev četiri velemajstora (Damljanović, Kovačević, Bogosavljević i Draško).

Da bi zadovoljili sve uslove za mogućnost osvajanja normi na turniru učestvuje 8 stranaca, po 4 sa svake strane i plus 4 velemajstora (za VM normu).  Ideja je da se pruži prilika prevashodno mladim igračima ŠK "Jelica PEP" i članovima A i univerzitetske reprezentacije Srbije (Miloš Roganović, Marko Nenezić, Vuk Đorđević, Mihajlo Radovanović, Adela Velikić i Jovana Erić) da osvoje neku od normi (velemajstorsku ili intermajstorsku). Organizator je obezbedio prenos svih partija uživo preko interneta. Zvaničan sajt turnira je Večiti šah (http://perpetualcheck.com/). Parove, rezultate i kompletnu statistiku možete pratiti na sledećim veb adresama:
http://perpetualcheck.com/show/show.php?lan=cp&data=Y2017021&job=R
http://chess-results.com/tnr263593.aspx?lan=1&art=3&rd=1&turdet=YES&wi=821  Izvar: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA