Najnovije

KO PRELIVA NOVAC IZ BUDŽETA U PRIVATNE DŽEPOVE? Kompanija povezana sa Vučićem i Malim pod lupom

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da je ta stranka "objavila rat korupciji, čiji je najveći generator i kompanija 'Milenijum tim' koja služi za prelivanje novca iz budžeta u privatne džepove i koja je povezana sa porodicama predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ministra finansija Siniše Malog", saopštila je ta stranka.

Aleksandar Vučić (Foto: Jutjub)

Jeremić je na konferenciji za novinare u Leskovcu naveo da ima dokument koji je "nedvosmislen dokaz za odlazak u zatvor" i koji ukazuje na korupciju u vrhu režima u korist "Milenijum tima", prenela je Narodna stranka.

On je obećao da će zbog toga u zatvor otići "ili ministar poljoprivrede Branislav Nedimović ili ministarka energetike Zorana Mihajlović ili oboje, sa vlasnicima 'Milenijum tima' Ivanom Bošnjakom i Stojanom Vujkom".

Jeremić je rekao da će se to dogoditi "kada pravosuđe bude oslobođeno" i pokazao "instrukciju" koje je Ministarstvo energetike dalo Elektroprivredi Srbije (EPS) o tome kako da odbije poljoprivrednike iz cele Srbije koji su se javili na konkurs za dovođenje električne energije do njihovih polja.

Priznanje generala dikića možete da pročitate OVDE.

Izvor: FoNet

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA