Najnovije

Za šta sve Vučić treba da se izvini?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izvinio se nedavno vinarima iz Istre jer je rekao da je istarska malvazija "loše vino koje ništa ne valja". Za šta bi sve trebao da se izvini građanima Srbije pokušao je da dočara voditelj emisije "24 minuta" Zoran Kesić.

Vučić (Foto: Jutjub)

- Molim sve vinare u Istri da mi oproste zbog ovoga. Da mi oproste, jer to što ja nešto ne volim ne znači da to nije dobro i ne znači da ja to moram da znam. Da mi oproste i da im kažem hvala unapred što su prihvatili ovo moje izvinjenje, a ja ću voditi računa da takve greške ne pravim - rekao je predsednik u svom pomalo usiljenom izvinjenju.

Nakon tog izvinjenja svoj sud dao je i Zoran Kesić, navodivši za šta sve Vučić treba da se izvini.

- I nije to da on neće da se izvini za brojne stvari za koje se zalagao, koje je učinio, izgovorio ili naložio drugima da napišu, nego ne zna čovek od čega bi krenuo. Da li će neko sveže izvini zbog bizarnog hvalisanja onim užasnim slikama, ili zbog novinara koje on i njegovi nazivaju izdajnicima i rušiteljima države? Da li neko pandemijsko izvini zbog zatvaranja penzionera i pretnje grobljima? Da li neko već bajato izvini zbog 100 za jednog, Velike Srbije, ratnog huškanja? Od čega početi? - upitao je Kesić.

I zaista, kada se osvrnemo oko sebe, ne postoji situacija u društvu i državi zbog koje direktno ili indirektno predsednik Srbije ne bi mogao da kaže izvinite.

- I zato je realnije da se umesto njega mi izvinimo mladim naraštajima što smo mu sve to dopustili - zaključio je Kesić.

Američki lovci pošli u bombardovanje ciljeva u Siriji! Odjednom se pojavio ruski SU-35 i više ništa nije funkcionisalo. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: direktno.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA