Najnovije

Istopolne zajednice - Ovo moramo sprečiti! Da li Srbi imaju snage za ulicu (VIDEO)

Inicijativa vlasti u Srbiji za usvajanje Zakona o istopolnim zajednicama je zlo koje se nadvilo nad Srbijom. O štetnost ovog zakona, krajnji ciljevi vlasti i LGBT ideologa i mogućnosti da se usvajanje tog zakona spreči u uživo programu Helm Kasta govorili su urednik Pravde Igor Marinković i predsednik Obraza Mladen Obradović. Takođe gledaoci su mogli da čuju stav advokata Branka Pavlovića i novinara Teše Tešanovića.

Ilustracija (Foto: Tviter video)

- Krajnji cilj je potpuno razaranje normalnih pravoslavnih porodica, oduzimanje njihove dece i predaja dece onima koji žive u izopačenim porodicama – rekao je Obradović objašnjavajući širu akciju koju sprovodi vlast i LGBT ideolozi.

Obradović veruje da bi nacrt ovog zakona mogao da bude povod za pokretanje pobuna protiv vlasti na isti način kao što je to tzv. Zakon o verskim slobodama bio u Crnoj Gori. 

Advokat Branko Pavlović kaže da bi trebali da se organizujemo kao građani ozbiljniji i formalizujemo svoj otpor ovom predlogu zakona.

- Eventualnim usvajanjem ovog zakona navikavaš stanovništvo da zakoni mogu biti protiv ustavni… Navikavaš da je onda i tvoja država ništa. Ako je Ustav ništa, šta su onda naše institucije, šta je onda naša država. To je jedna subverzivna aktivnost – rekao je Pavlović.

Novinar Teša Tešanović takođe se protivi ovom zakonu ali nije optimista po pitanju ishoda. Tešanović sumnja da u narodu ima dovoljno volje i snage da se na ulici suprotstavi namerama vlasti.

Pogledajte kakve bi pogubne posledice imalo usvajanje Zakona o istopolnim zajednicama po srpsko društvo:

Izvor: Pravda 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA