Najnovije

DIREKTOR SRPSKO-RUSKOG CENTRA ''MAJAK'': Srpski svet na testu

Predlažemo da se što hitnije donesu zakoni po kojima bi se delovanje organizacija koji su posvećeni negaciji svega što je u interesu Srbije ograniče po principu kao što su to uradile Mađarska i Rusija jer samo na taj način može da se smanji njihov uticaj i da se država otrese od parazita koji joj sisaju krv.

Vladimir Prebiračević (Foto: Fejsbuk)

Piše Vladimir Prebiračević, direktor Srpsko-Ruskog centra „Majak“

U američkoj ambasadi u Podgorici smatraju da treba da kroje politiku u regionu i da sada i novoj vladi Crne Gore koja njima nema na čemu da zahvali jer su podržavali gubitničku stranu Mila Đukanovića prilikom gotovo pa referendumskih avgustovskih izbora u Crnoj Gori.

Ovaj put se za packu koristi društvena mreža tviter koja je poslužila kao podsetnik  od strane američke ambasade jednom ministru nove crnogorske vlade koji se drznuo da zločin u Srebrenici ne nazove genocidom da je to ipak dužan da uradi u skladu sa Evroatlanskim samoproklamovanim lažnim vrednostima koja se konstantno koriste samo kao instrument za pritisak a ne kao stvarna zaštita ljudskih prava.

Takvu inače sliku možemo videti bilo gde na planeti gde god oni kao večiti dušebrižnici vode računa o ljudskim pravima obično sve te zemlje krvare u ratovima i siromaštvu. A da i ne idemo dalje od naše zemlje koju konstantno žele da smanje unize i obesprave na svaki mogući način. Hibridni rat koji se protiv Srba širom regiona vodi ne smanjuje se na intezitetu nego će biti sve jači kako vreme bude odmicalo. Jača i sve kompleksnija saradnja, koja je u interesu Srbije, sa Kinom i Rusijom je kost u grlu evroatlantistima kako stranim tako i ovim domaćim koji su na finansijskom linku tih spoljašnjih i rade isključivo protiv nacionalnih interesa Srbije.

Sve je to upakovano u celofan evrointegracija, demokratije i ljudskih prava kojim ogroman broj organizacija po Srbiji bukvalno radi na rastakanju i razaranju svih identitetski bitnih elemenata za našu naciju i naše nacionalne interese. Mnoštvo organizacija i mnoštvo sponzora sa izraženo antisrpskim narativom nesmetano radi po Srbiji šta im je volja.

Predlažemo da se što hitnije donesu zakoni po kojima bi se delovanje organizacija koji su posvećeni negaciji svega što je u interesu Srbije ograniče po principu kao što su to uradile Mađarska i Rusija jer samo na taj način može da se smanji njihov uticaj i da se država otrese od parazita koji joj sisaju krv.

Mnoge od tih organizacija imaju veliki medijski prostor kojim konstantno žele da nametnu ne svoje nego tuđe stavove i pozicije jer oni samo sprovode stavove neprijatelja našeg naroda. Mnogima koji nam nisu naklonjeni se ideja „srpskog sveta“ nije dopala što je bilo i za očekivati ali već su počeli sinhronizovano da deluju na raznim frontovima hibridnog rata koji se vodi protiv Srba.

Konstantna je želja amerikanaca i ostalih da imaju predstavnike srpskog naroda koji će koristiti termin genocid za šta god njima padne na pamet a u vezi sa Srbima jer tako opravdavaju svoj angažman na ovom prostoru. Došli smo do tog apsurda da nam Hrvati pričaju priče o ljudskim pravima i demokratiji da nam Izatbegović i ostali u BiH pričaju o nefunkcionalnosti države pa će se sve rešiti samo da BiH bude unitarna a po mogućstvu najbolje kao i Hrvatska i Makedonija i Kosovo i Metohija i zamalo Crna Gora  bez Srba. E pa gospodo malo ste se zaigrali a Srbi nisu tako lak zalogaj za progutati. Pokušavale su to i najmoćnije carevine svoga doba pa su sve nnestale a mi smo još uvek tu i tako će biti i ubuduće. Strategija srpskog sveta je nešto na čemu svi moramo da damo pun doprinos.

Kakvu glupost je napravio Dritan Abazović, saznajte OVDE.

Izvor: Majak

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA