Najnovije

KADIROV UZVRATIO UDARAC IZRAELU: Kasnite 20 godina

Predsednik Čečenije Ramzan Kadirov rekao je da je teroristička pretnja u toj republici neznatna i sugerisao da izraelskom Savetu bezbednosti da ne bi trebalo da plaše građane jevrejske države.

Ramzan Kadirov (Foto: RIA Novosti)

„Izraelski Savet bezbednosti nije odstupao od tradicije i još jednom je uvrstio Čečeniju na listu regija u kojima navodno ostaje visoka teroristička pretnja za Izraelce.

S obzirom na prisustvo i aktivnost terorističkih grupa u Čečenskoj republici, izraelskim građanima se savetuje da ne posećuju naš region.

U isto vreme, Savet bezbednosti naglašava da je upozorenje savetodavne prirode. Bliskoistočna zemlja objavljuje slična upozorenja skoro svake godine.

Čini se da ovaj spisak nije ažuriran dvadeset godina. Štaviše, sumnjam da je sastavljen po nečijoj melodiji.

Mislio sam da je Izrael zemlja koja nikome ne dozvoljava da joj diktira uslove. Stoga mi je čudno da suverena država podlegne nečijim trikovima i uopšte ne obraća pažnju na stvarno stanje stvari.

Dragi članovi izraelskog Saveta bezbednosti!

Za vas lično, želeo bih da vas obavestim da su neprijateljstva u Čečenskoj republici odavno završena i da na teritoriji našeg regiona nije ostala nijedna teroristička grupa.

Takozvani stručnjaci, mogli biste lično da nam dođete, pogledate situaciju u regionu, saznate koliko je stranih državljana umrlo od ruku terorista tokom protekle decenije. Realnost će vas iskreno iznenaditi.

Veoma mi je drago što su izraelski građani svesni stvarnog stanja stvari. Oni aktivno dolaze u republiku, posluju, odmaraju se i putuju.

Želeo bih da preporučim izraelskom Savetu bezbednosti da ne plaši svoje građane nepostojećim čečenskim teroristima. Ovi izrazi, kao i sama teroristička pretnja, u Čečenskoj Republici već su zastareli. Uništili smo militante. Kasnite!" - napisao je Kadirov na svom Telegram kanalu.

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA