Najnovije

Verski analitičar progovorio o Karleuši: Ovo što je uradila na Vaskrs je bogohuljenje (FOTO)

Jelena Karleuša ne propušta nijednu priliku za provokaciju, kojoj nije odolela čak ni za Vaskrs. Pevačica, koja se deklariše kao ateista, podelila je na Instagramu fotografije praznične dekoracije u kući, ali i svoje, na kojima je razgolićena, dok su joj na glavi zečje uši.

Karleuša (Foto: Instagram)

Mnogi su bili šokirani ovim Karleušinim postupkom, a pitan je verski analitičar Željko Injac šta misli o tome.

– Tu se gube suština i značaj tih praznika. To je njena provokacija. Ona nije otvoreni satanista, ali je ovo stvarno bezveze. Komercijalizacija verskih praznika uspela je na Zapadu, a pošto smo mi kalendarski odvojeni od zapadnih hrišćana, onda se to toliko ne odražava na pravoslavne. Ona, zapravo, prati trendove Zapada, ali to ne dotiče ljude ovde jer i dalje gledaju na naše praznike kao na nešto što je izdvojeno od ostatka zapadne hrišćanske kulture – rekao je Injac.

Jelena je čak na trpezi imala jaja sa logom brenda ,,Luj Viton“, kao i 10 jaja sa cirkonima i jedno sa njenim inicijalima, koja je, kako kaže, namerno stavila u kartonsku kutiju za jaja.

– Obična kartonska ambalaža je namerna da bi naglasila kontrast sa predivnim jajima… Fora, razumete? Nema potrebe da pravite drazivate na linč, dobri moji bogobojažljivi vernici – napisala je pevačica, kojoj je glavni akter dekoracija bio zec.

Skaredno

– Zec nije nikakav simbol Vaskrsa kod nas, pokušavaju u prodavnicama da se prodaju nekakvi zečevi, ali ne ide to baš nešto. LJudima su i dalje ta trpeza za Vaskrs i crvena kuvana jaja simbol, a ne nekakav zec, ali ona tu pokušava da poentira na praznicima. Ovo je skaredno, blasfemično (bogohulno, prim. aut.) i provokativno – objasnio je Injac.

Kako je Tara pala u nesvest posle svađe sa Ša pogledajte OVDE.

Izvor: objektiv.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA